Hva er Senna te brukes til?

February 16

Senna te er en populær te brukes til å hjelpe til med vekttap og behandle kolon problemer. Denne teen kommer fra de tørkede blader av Senna planter, som kommer fra slekten, Cassia. De fleste Senna planter er funnet i subtropiske og tropiske områder, som for eksempel Midtøsten, afrikanske og asiatiske land. Senna ble først brukt av arabiske leger, og i Asia er det brukt til å behandle mange sykdommer, som feber, dårlig fordøyelse og infeksjoner. I dag den mest vanlige bruken er som et avføringsmiddel.

Faktaene

Senna te er bitter på smak. Det trenger ikke bære rik aroma eller bitter smak av svart te, og heller ikke har de grønne smaken av grønn te. I stedet inneholder den en blanding av de to, en bitter Urte smak. Denne smak kan tilskrives te aktive ingrediens, senna, som er et avføringsmiddel urt anvendes som et avføringsmiddel. Senna hjelper indusere muskelkontraksjoner som fører til avføring. Det er en mye brukt naturlig avføringsmiddel som stimulerer tykktarmen, bidrar til å redusere forstoppelse og avføring. Det er ofte kombinert med andre urteavføringsmidler, som for eksempel rabarbra og gul dokk for å øke dens effekt.

Funksjon

Denne te brukes til å myke opp avføringen og avlaste forstoppelse. Det er spesielt nyttig for de som har hemoroider. Den kan brukes etter rektal kirurgi for å indusere lettere avføring. Senna te fører til avfall som skal fjernes fra kroppen raskere enn normalt, noe som bidrar til å holde avføringen mykere ved å gi mindre tid for kroppen å absorbere væske. Dette er ideelt etterkant rektal kirurgi fordi det gjør defekasjon prosessen mindre smertefull.

Preparat

Senna te kan være forberedt på to måter. Den tradisjonelle og mest naturlige metoden er ved plukker bladene av en Senna plante, knuse dem og bløtlegging dem i vann i 15 minutter til flere timer. Men i dag kan du kjøpe senna te i teposer, akkurat som vanlig svart eller grønn te. Den tradisjonelle metoden vil gi mer kontroll over Senna konsentrasjon enn teposer.

Bivirkninger

Fordi det er et avføringsmiddel, kan Senna te forårsake magekramper. Alvorlighetsgraden av kramper avhenger av hvor mye av urten er inntatt. Tea forberedt med en høyere konsentrasjon av Senna er mer sannsynlig å indusere magekramper. Vanligvis bruker bare 1 ts. av knust Senna eller en te pose pakket Senna per kopp te. I tillegg kan du redusere sannsynligheten for magekramper ved å la te å steile i kaldt vann i 10 til 12 timer. Dette reduserer harpiksen rester igjen i te. Resin er hva som forårsaker magekramper.

Advarsel

Senna te kan føre til at kroppen din kalium nivå for å slippe. I tillegg kan det føre til tap av beinmasse, muskelsvakhet, væskeansamlinger, nyresykdommer og blod i urinen. Videre melder USAs National Library of Medicine en sak der en 52 år gammel kvinne fikk akutt leversvikt med nedsatt nyrefunksjon på grunn av Senna misbruk.

betraktninger

Gravide og ammende kvinner bør ikke drikke Senna te fordi Senna kan føre til problemer med sine babyer utvikling. Personer med tilstander som intestinal blokkering, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt og inflammatoriske tarmsykdommer bør ikke ta Senna te. Senna te kan også forstyrre hjerte medisiner. Senna te bør ikke tas sammen med diuretika som diuretika bryter ned kroppens kalium nivå også.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com