Er det naturlige alternativer til Eltroxin?

April 8
Er det naturlige alternativer til Eltroxin?

Markedsført som Eltroxin, er levotyroksin et stoff som brukes som en skjoldbruskkjertelhormon å behandle hypotyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen produserer utilstrekkelige hormoner. Flere naturlige urte rettsmidler og kosttilskudd kan gi lignende handlinger som Eltroxin. Ikke slutt å ta Eltroxin eller bytte til et naturlig alternativ før å diskutere det med legen din.

Jod

Tar en jod supplement eller urt blæretang kan være et naturlig alternativ til Eltroxin, men bare hvis hypotyreose skyldes en jod-mangel. En jod mangel alvorlig nok til å forårsake hypotyreose er relativt sjeldne, men. Urten blæretang er ofte anbefalt for lav skjoldbruskkjertelen på grunn av sin høye konsentrasjoner av jod. Du kan ta 600mg blæretang ekstrakt tre ganger daglig for å behandle hypotyreose, University of Maryland Medical Center sier. Spør legen din om riktig dosering av jod supplement til å ta for hypotyreose. Unngå å ta Bladderwrack eller jod tilskudd hvis du ikke har en mangel, fordi for mye jod kan forårsake skjoldbrusk problemer, ifølge University of Michigan Health System.

Coleus

Tar Coleus forskohlii kan hjelpe i behandlingen av lav skjoldbrusk-funksjon på en lignende måte som Eltroxin. Coleus inneholder bestandforskolin, som synes å aktivere enzym kalt adenylatcyklase. Dette enzymet hjelper på handlingene til hormoner i kroppen din, inkludert skjoldbrusk hormoner. Et laboratorium studie publisert i Experimental Cell Research i 1990 fant at forskolin hentet fra Coleus effektivt økte thyroid hormon, University of Michigan Health System sier. Du kan ta 50mg til 100mg Coleus trekke ut to eller tre ganger daglig for å øke skjoldbrusk hormoner, University of Maryland Medical Center sier. Men først spørre legen din om dosering som passer for deg.

selen

Du kan ta tilskudd av mineralet selen for å støtte sunn skjoldbrusk funksjon, fordi selen ser ut til å hjelpe i behandlingen thyroid hormon. En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition i 1993 fant at selen mangel var knyttet til hypotyreose og struma, ifølge University of Michigan Health System. Medisinsk forskning er uklart på selen tilskudd for behandling av lav skjoldbrusk-funksjon, men. Har legen din vurdere om du er mangelfull i selen før du begynner å ta tilskudd.

Sink

En sinkmangel kan føre til at skjoldbrusk hormon nivåene å avta, og ta sink kosttilskudd kunne hjelpe disse hormonene til å øke på en lignende måte som å ta Eltroxin. Bare en liten undersøkelse viser faktisk sink potensielle evne til å behandle hypotyreose, imidlertid. Publisert i tidsskriftet Nutrition og Metabolism i 1979, fant studien at personer med lave nivåer av sink som tok sink kosttilskudd opplevde økte nivåer av skjoldkjertelhormon, University of Michigan Health System sier.

guggul

Guggul har blitt markedsført som et vekttap urt på grunn av sin påståtte stimulering av skjoldbrusk hormoner, men vitenskapelig dokumentasjon mangler, University of Pittsburgh Medical Center sier. Likevel er guggul tenkt å ha noen positive effekter på støtte normal skjoldbruskkjertelen. Å behandle hypotyreose, kan du ta 250mg til 500mg standardisert guggul ekstrakt tre ganger daglig, ifølge University of Maryland Medical Center. Ikke ta guggul uten å snakke med legen din først.

Chinese Herbal Formula

Kombinasjoner av visse kinesiske urter kan hjelpe behandle hypotyreose som Eltroxin. En ett-års studie i Kina publisert i 1993 fant at personer med hypotyreose som tok en tradisjonell kinesisk urte formel forbedret sine symptomer og thyroid hormonnivået betydelig, University of Michigan Health System sier. Oppsøk en erfaren helsepersonell til å begynne en behandling av hypotyreose ved hjelp av kinesisk urtemedisin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com