Vitaminer for Bekken Prolaps

December 9
Vitaminer for Bekken Prolaps

Bekken prolaps oppstår når muskler og leddbånd som støtter en kvinnes bekken svekke og bekken organer som blære og livmor slip malplassert. Fødsel, menopause og hysterektomi er noen av de vanligste risikofaktorene for bekken orgel prolaps. Behandlingsalternativene avhenger av de involverte og kirurgi kan anbefales å behandle alvorlige tilfeller organer. Sammen med Kegel øvelser, kan enkelte vitamin og mineral tilskudd bidra til å forhindre bekken prolaps.

vitamin D

Vitamin D er et fettløselig vitamin som finnes i fisk, østers og meieriprodukter. Betydelige mengder av vitamin D kan også fremstilles ved det menneskelige legeme når de utsettes for sollys i minst 10 minutter i løpet av dagen. Personer med minimal soleksponering og strenge veganere og vegetarianere kan vurdere å ta syntetisk vitamin D-tilskudd som kan kjøpes på de fleste apotek uten resept. Men det er viktig å følge doseringsanvisningen på etiketten av kosttilskudd som kronisk overforbruk av kosttilskudd kan føre til nyrestein, oppkast og muskelsmerter.

Vitamin D spiller en viktig rolle i å fremme bein helse ved å hjelpe kroppen absorbere kalsium og fosfor mer effektivt. En studie publisert i april 2010 utgaven av "obstetrikk og gynekologi» sier at én av fire kvinner i USA har noen form for bekkenbunnen uorden, og høyere nivåer av vitamin D kan redusere risikoen for forhold som bekken orgel prolaps og urininkontinens.

Vitamin C

Vitamin C, eller askorbinsyre, er et vannløselig vitamin som er essensielt for vekst, utvikling, reparasjon og vedlikehold av flere vev og organer i kroppen. Det spiller også en avgjørende rolle i syntesen av kollagen, som er en viktig del av båndene som holder bekkenbunnen og bekken organer. Sitrusfrukter, bær, tomater, paprika og grønne bladgrønnsaker er gode kilder til vitamin C, sammen med syntetiske kosttilskudd. Urolig mage og diaré er de vanligste bivirkninger forbundet med vitamin C overdose.

Kalsium

Kalsium er den mest mineralet i kroppen. Bortsett fra å spille en viktig rolle i sammentrekning av muskler og blodårer, hormonsyntese og i sentralnervesystemet funksjon, kalsium bidrar også styrke tenner og bein, inkludert bekken. Matvarer som meieriprodukter og grønne bladgrønnsaker er rike på kalsium. Du kan også bruke kalsiumtilskudd, som er vanligvis godt tolerert med minimale bivirkninger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com