Hva er noen utendørsaktiviteter i Ungarn?

June 21
Hva er noen utendørsaktiviteter i Ungarn?

Den østlige europeiske land i Ungarn tilbyr flere typer terreng som gjør regionen et flott sted for aktive reisende å nyte utendørsaktiviteter. Fra elvene til innsjøene og fra fjellene til slettene, kan du unne deg ski, fotturer, bading, båtliv, seiling, elv cruising, innsjø cruising, ridning og sightseeing. Langs hele veien den besøkende vil bli behandlet på ungarsk mat, vin og gjestfrihet.

vinter Ski

Winter ski alternativer i Ungarn kan møte behovene til alle nivåer. Skråninger finnes som er for familier, nybegynnere og viderekomne skiløpere perfeksjonere triks og hopp. Flere ski sentre som tilbyr utleie av utstyr, kveldskjøring, leksjoner, restauranter, snø tubing, snø sykkelutleie, overnatting og langrenn ligger nær hovedstaden Budapest. Sentrene varierer i størrelse fra to til åtte kurs. På grunn av Ungarns lav høyde, sjekk med fasiliteter eller ski rapporter for snøforhold.

Balatonsjøen

Lake Balaton, 50 miles lang, er den største ferskvann innsjøen i Sentral-Europa. Regionen er hjem til et stort antall feriesteder, campingplasser, vertshus og restauranter. Aktivitetene omfatter innsjø cruise med avgang fra havna som ligger i byen Siofok, samt fiske, bading, soling og seiling. Et besøk til Safari Park og Afrika-museet ligger i Keszthely gir mulighet til å se kameler, sebraer og bøfler roaming kysten av grønn-gule vannet i innsjøen. En utflukt til Badacsony kan inkludere turer til en utdødd vulkan dekket med geologiske formasjoner, fossile lava kolonner og vingårdene i Pauline munker som produserer den "Grey Friar" vin, som kan prøves i restauranten i den gamle pressen huset.

Danube River turer

En av de beste måtene å se Budapest er å cruise Donau, vannveien dele Buda og Pest deler av byen. Legg ut på sightseeing cruise, båtturer eller bøye cruise, som kan velges for å inkludere middag og dans eller en tur på tvers av Margaret Island. Eller sjekk ut den ungarske landsbygda fra dekket på en hydrofoil drives av Mahart linjer mens du reiser ned Donau. Selskapet tilbyr sightseeing og natt cruise samt enveis eller tur-retur til og fra Wien.

Puszta Excursion

Puszta (gresslettene) tjene som ungarske sletten. Det er der turister kan finne Csikós - ungarske cowboyer - og gårder. Regionen er kjent for tilstedeværelsen av full-service ridesentre og landbruksutstillinger. Epona Ride Village er den største ridesenter i Ungarn og er en del av Hortobagy National Park, hvor buffalo og storfebesetningene, Racka sauer og hester streife området. Rideturer fra Opusztaszer tillate gjestene å leve som Magyar folk i Ungarn og lære de gamle ungarske kunst av krigføring, for eksempel bueskyting på hesteryggen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com