Tips for utvinning fra hjerte bypass operasjon

December 23

Bypass kirurgi er en prosedyre der kirurger ta en blodåre fra en annen del av kroppen --- typisk brystet, beinet eller armen --- og bruke den til å omgå en vene eller arterie i hjertet som har blitt smalere eller blokkert. En blokkering kan være forårsaket av plakk, som består av fett, kolesterol, kalsium og andre stoffer. Målet med bypass kirurgi er å gjenoppta normal blodstrømmen til hjertet. The Cleveland Clinic anslår at 800.000 hjertebypassoperasjoner utføres hvert år.

livsstils~~POS=TRUNC endringer~~POS=HEADCOMP

Livsstilsendringer Følgende hjerte bypass kirurgi er avgjørende, siden operasjonen ikke vil hindre gjentakelse av koronarsykdom. Leger vil foreskrive medisiner og antyder at pasienter slutte å røyke, å behandle høyt blodtrykk og diabetes, mosjon, spise sunt og få ned kolesterolnivået. Pasientene vil også bli bedt om å delta i et hjerterehabiliteringsprogram. Pasientene vil ha flere postoperative legebesøk etter operasjonen. Denne fasen for utvinning varer vanligvis omtrent to måneder. De fleste pasienter kan gå tilbake til å kjøre tre til åtte uker etter operasjonen.

Sleeping

Det er ikke uvanlig at pasienter å oppleve sover unormalt etter hjerte bypass operasjon. Søvnproblemer er forårsaket av effekten av anestesi, ubehag fra kirurgi og helbredelse, og stress av en slik enorm prosedyre. Noen tips for å overvinne vanskelighetene sove inkluderer å ta smertestillende medikamenter omtrent en halvtime før du går til sengs. Det anbefales å følge samme ritualet hver dag, og for å unngå dagtid naps. De som har hatt invasiv hjertekirurgi kan oppleve mer stress å følge deres drift. Det er viktig å håndtere dette stress fordi det kan føre til depresjon. Hvis søvnvansker vedvare i to måneder eller mer, bør du kontakte lege.

Generelle tips for å utvinne fra kirurgi

Det er ikke uvanlig at pasientene opplever hevelse i bena, særlig hvis transplantatet ble tatt fra dette området. Holde benet løftet vil lindre hevelse, og iført spesiell TED etappe slange forbedrer også blodsirkulasjonen og forvalter hevelse. Noen mennesker har også forstoppelse, som kan behandles med et mildt laksativ. Pasientene vil også være mer oppmerksomme på lyder eller følelser som kommer fra brystet sitt. Det er helt normalt å høre en klikkelyd høres noen få dager etter operasjonen, noe som vil forsvinne i en uke eller så. Noen følelser av smerte eller ubehag er også svært vanlig for en person å utvinne fra kirurgi med en helbredende snitt. Smerte medisiner vil bidra til å lette ubehag og fremme søvn. Pasienter som opplever problemer, smerte eller ubehag i mer enn seks til åtte uker bør kontakte sin lege eller detalj sine klager på oppfølgings avtaler.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com