Aktuell behandling for tånegl sopp

November 8

Aktuell behandling for tånegl sopp


Personer som lider med tånegl sopp kan søke fritak fra en aktuell behandling som er utformet for å bli kvitt sopp og fremme veksten av en sunn spiker. Disse alternativene varierer fra naturlige eller syntetiske behandlinger til tilgjengelighet ved resept eller over-the-counter. Totalt sett, topisk behandling kan være en langsom og krevende prosess, avhengig av alvorlighetsgraden av soppen, men bør følges gjennom for optimale resultater og til slutt sopp frie negler.

Penlac ciclopirox Lakk

Godkjent av Food and Drug Administration, er ciclopirox en anti-sopp aktuell behandling som er utviklet for å stoppe veksten av sopp i neglen sengen. Løsningen påføres i likhet med en neglelakk via en børste, hvor den infiserte spikeren er belagt en gang om dagen og fjernes etter syv dager. Dette aktuell løsning er bare tilgjengelig med en resept og kan minske forekomsten av tykke og misfargede negler mens behandling sopp.

Curanail

Curanail, inneholder en aktuell neglelakk den kraftige kjemiske og anti-sopp middel amorolfine. Curanail utviklet for å behandle mild til moderat tånegl sopp, er tilgjengelig over-the-counter og kan hindre sopp i å spre seg mens ødelegge den i roten av neglen sengen. Curnail skal påføres på overflaten av hele neglen hver dag. Lider av tånegl sopp vanligvis se resultater i ni til tolv måneder.

Nail-Rx

Nail-Rx er en naturlig aktuell løsning som inneholder anti-fugal midler tea tree olje og fedd olje for å forebygge og bekjempe tånegl sopp. Dette topisk krem ​​kan brukes til hele neglen, tre ganger om dagen, hvor resultatene er generelt sett etter seks måneder.

Canesten krem

Tilgjengelig over-the-counter, er Canesten krem ​​en effektiv behandling som brukes til å hjelpe til med spiker sopp. Dette aktuell krem ​​inneholder anti-sopp ingrediens Clotrimazole som kan bekjempe sopp og gjær i tærne samtidig hindre sopp fra re-vokser. Et tynt lag av Canesten krem ​​kan brukes flere ganger om dagen, på toppen og under neglen. Resultatene er generelt sett etter to uker, men kan ta opptil seks måneder før infeksjonen er borte.

Zetaclear

En aktuell homeopatisk krem, er Zetaclear registrert med Food and Drug Administration for behandling av tånegl sopp. Sies å være en formel som inneholder naturlige egenskaper, er Zetaclear konstruert for å redusere virkningene av irritasjon og rødhet fra over-the-counter produkter, mens det styrker spiker og ødelegger sopp. Vanligvis er resultatene sett etter seks uker, men alvorlige tilfeller kan det ta opptil fire måneder.

Listerine

Fighting tånegl infeksjon kan også gjøres med antiseptisk Listerine. Vanligvis brukes som munnvann, er Listerine også en effektiv måte å bekjempe mild tånegl sopp. Den infiserte fot kan plasseres i en skål og bløtlagt i 30 minutter, kan det også være dytter med en bomullsdott, tre ganger daglig i resultatet.

Vick Vapor Rub

En populær hjemme aktuell behandling, inneholder Vicks Vapor Rub eukalyptus som antas å være en naturlig aktuell middel som brukes til behandling av sopp i tånegler. Vick kan brukes på det infiserte området flere ganger om dagen, hvor resultatene kan sees i seks til tolv måneder.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com