At-Home Microdermabrasion behandlinger

November 26

Microdermabrasion behandlinger er produkter som skrubber, kremer og ansiktsmasker som reduserer rynker og skrubbe bort døde hudceller. Som vi alder inn i vårt femte eller sjette tiår, ser vi etter måter å holde våre huden myk, smidig og rynkefri. Microdermabrasion behandlinger gå en lang vei mot å oppnå hudforyngelse ved å fjerne oljer og avfall fra porene og stimulere ny hud cellevekst.

Alpha og Beta Hydroxy Acid

Alpha hydroxy syrer er sitronsyre, glykol og fruktsyrer. Alpha hydroxy syrer er peeling syrer som glatter huden ved å fjerne død hud fra øvre hudlaget og stimulere til vekst av ny hud, ifølge Mayo Clinic. Alpha hydroxy syrer er ingrediensene i mange hud kremer og en effektiv hud produkt.

De med sensitiv hud bør bruke produkter som alpha hydroxy syre konsentrasjon ikke overstiger 10 prosent fordi syrer kan irritere huden, forårsaker utslett, peeling og økt mottakelighet for solbrenthet, ifølge Federal Drug Administration. Når du bruker en krem ​​eller peeling skrubb med alpha hydroxy, sørg for å bruke solkrem for å beskytte mot solbrenthet.

Beta hydroksysyren er salisylsyre og nært knyttet til salicin, hovedingrediensen i aspirin, ifølge ScienceDaily.com. Beta-hydroksysyre er effektiv for microdermabrasion uten bivirkninger av a-hydroksysyre. Beta hydroxy syre er effektive i acne behandlinger og er svært effektiv for solskadet hud.

Alpha og beta hydroxy syrer er ingredienser i mange skrubb som renser ansiktet grundig. Scrubs vanligvis legge fuktighetsgivende ingredienser for å mykgjøre huden etter skrubb og jevner ut huden med daglig bruk. Bruke kremer som inneholder alpha eller beta hydroxy syrer akkurat som du ville holdt en fuktighetskrem. Ved daglig bruk vil huden din ser klarere, fastere og mindre rynkete.

microdermabrasion Børster

Microdermabrasion utstyr for hjemmebruk varierer fra ansikts børster til dyre microdermabrasion maskiner. Ansikts børster vanligvis kommer med en microdermabrasion krem ​​eller skrubb. Disse myke bust børster er batteridrevet og rotere når du beveger børsten over ansiktet ditt. Prisene varierer fra $ 11 til $ 80, i henhold til 4shopping.com.

Børsten hjelper renser ansiktet grundig hver dag. Børster vil ikke skade huden fordi deres bust er myk. Massasjeeffekt på børsten skaper en myk glød rett etter børsting og etterlater huden frisk, varm og klar for fuktighetskrem.

microdermabrasion maskiner

Microdermabrasion maskiner er en stor utgift, koster $ 400 og opp, men de er mindre kostnadskrevende enn å gå til et spa eller ansiktsbehandling sentrum. Når du bruker microdermabrasion maskiner, være forsiktig med å bruke et slag som ikke er for sterk (eller huden din kan bli rå) eller for svak (eller behandlingen vil ikke være effektiv.

Microdermabrasion maskiner bruker vanligvis enten aluminiumoksyd eller natriumbikarbonat-krystaller som et slipemiddel, som fjerner smuss og døde hudceller fra huden. Det slipende materiale er påført og vakuumapparat på maskinen fjerner døde hudceller. Noen microdermabrasion maskiner kommer med en tryllestav og ulike slipe tips som diamant, som bruker ekte diamant chips å rense og polere huden din.

Etter hver behandling med microdermabrasion maskin, rengjøre og desinfisere det grundig for å unngå forurensning.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com