Hvordan beregne Body Mass Index

June 4

Hvordan beregne Body Mass Index


Selv om de fleste fremdeles bruke et bad skala for å avgjøre hvorvidt de er overvektige, er body mass index en bedre indikator. En persons kroppsmasseindeks anslår den totale kroppsfett på en person, og viser det i form av et tall som viser om han er undervektig, normal, overvektige eller fete. Den beste delen om en body mass index er at det er veldig lett å beregne.

Bruksanvisning

1 Få en nøyaktig lesing av vekten din på en skala. Mens noen skala er akseptabelt for dette, vil en digital skala gir det mest nøyaktige resultatet. Hvis du bruker en badevekt, sørg for at det er riktig kalibrert.

2 Mål høyden din. For å få best resultat, stå oppreist mot en vegg, og deretter lage et merke med en blyant langs toppen av hodet ditt. Bruk et målebånd i stedet for en linjal eller målestokk for å unngå unøyaktigheter.

3 Multipliser din høyde av seg selv for å få sin kvadrattall. Bruk inches hvis du bor i USA, eller meter hvis du bor i et land som bruker det metriske systemet.

4 Del din vekt med kvadratet antall høyden din. Din vekt bør registreres i pounds hvis du bor i USA, eller i kilo for land som bruker det metriske systemet.

5 Multipliser resultatet med 703 ​​hvis du har spilt din vekt og høyde i pounds og inches. Den resulterende tallet er beregnet kroppsmasseindeks.

6 Gjør ingenting med resultatet hvis du bor i et land som bruker det metriske systemet. Resultatet i seg selv er beregnet kroppsmasseindeks.

7 sammenligne resultatene til en body mass index chart slik som den på Sunn vektkontroll for å beregne hva din status er (se Ressurser nedenfor). Generelt er et resultat mellom 18,5 og 25 optimal, mens en rekke betydelig høyere eller lavere er grunn til bekymring.

Hint

  • For å få de beste høyde og vekt målinger, gå til et legekontor for en fysisk eksamen. Høyde og vekt målinger er en standard del av disse eksamenene, og vil bli målt nøyaktig.
  • Beregne en body mass index gir bare nøyaktige målinger for folk i alderen 20 og 65. Imidlertid kan en variant av body mass index formel brukes for å beregne en ungdoms body mass index.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com