Årsaker til Håravfall i Girls

October 18

Årsaker til Håravfall i Girls


Alopecia er betegnelsen som brukes for delvis eller fullstendig hårtap. Kvinne Håravfall er oftest forårsaket av hormoner som testosteron, genetikk, autoimmune tilstander og aldring. Tapet oppstår vanligvis langsomt over tid og kan bli spredt over hele hodebunnen eller det kan følge mannlig mønster skallethet. I de fleste tilfeller, kan det behandles når årsaken har blitt identifisert.

lupus

Lupus er en autoimmun sykdom. Det er kronisk, noe som betyr at symptomene varer i mer enn en og en halv måned, og det kan også ramme alle deler av kroppen. Lupus kan ikke bli fanget fra en annen person, eller gitt til noen andre, og det er ikke genetisk. Men de som har visse familiemedlemmer med lupus er på et høyere risiko for å utvikle sykdommen. Lupus forekommer oftere hos kvinner i fruktbar alder. Det er en aktiv sykdom, og kan forstyrre plugging av hårsekkene, som fører til klumper av hår som faller ut.

syfilis

Syfilis er en sykdom forårsaket av bakterien Treponema pallidum. Det er seksuelt overførbare, og er kjent som den store imitator, fordi det etterligner mange andre sykdommer. Syfilis kan gå ubemerket i år, og håravfall, sammen med vekttap, muskeltretthet, hodepine, sår hals, hovne lymfeknuter og tretthet kan forekomme i videregående trinn. Syfilis kan bli funnet gjennom blodprøver.

Thyroid Disease

Den skjoldbrusk er en liten kjertel som er formet som en sommerfugl og plassert over kragebein. Thyroid sykdommen kan føre til tretthet, varmefølsomhet, håravfall og metabolske problemer. Thyroid sykdommen påvirker millioner av amerikanere, og er mer vanlig hos kvinner enn menn. Den overproduksjon eller underproduksjon av hormoner forårsaket av skjoldbrusk sykdom kan påvirke hårsekkene og føre til hårtap.

Polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom er et helseproblem som er preget av små væskefylte blærer som vises på eggstokkene. PCOS fører til en kvinne for å ha høye nivåer av mannlige hormoner som kalles androgener. Det kan påvirke menstruasjonssyklusen, hjerte, blodårer og en kvinnes evne til å bli gravid. Det kan også endre en kvinnes utseende ved å forårsake mannlig mønster hårvekst, kviser, fet hud, flass og håravfall. Håravfall er på grunn av langvarig eksponering av hårsekkene til testosteron.

Childbirth

Telogen effluvium er betegnelsen som brukes for å beskrive tap av hår som oppstår etter svangerskapet. Under graviditet, økningen i hormoner fører til at håret til å gå inn i en tilstand av hvile, derfor holde den fra å falle ut. Når barnet er født, og hormonene begynner å regulere, vil håret tilbake til sin normale cycle.The hår som ble holdt fra å falle ut under svangerskapet vil kaste, og ny vekst vil vises innen seks måneder etter fødselen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com