Hva du skal ha under våtdrakt for en Triathlon

June 25
Hva du skal ha under våtdrakt for en Triathlon

Svømmer del av en triathlon skjer ofte i åpent vann som et hav eller en innsjø. Triathlon reglene sier at konkurrenter bære en våtdrakt under visse forhold, hovedsakelig for å beskytte dem fra de kalde vanntemperaturer. Når de konkurrerer i et triathlon arrangement, slitasje konkurrentene klær under våtdrakt for å gjøre overgangene mye raskere.

Tri-drakter

De fleste seriøse triatleter eier en dress spesialdesignet for slitasje under konkurranser. Tri-drakter er vanligvis laget av lett stoff for å unngå veiing deg ned. Du kan velge full kropps dresser, de med korte armer og ben eller separate topper og bunner. De fleste draktene er hurtigtørkende og anti-gnagsår å holde deg komfortabel gjennom hele løpet. Se etter flere funksjoner som pustende stoff, ventilasjon, solbeskyttelse og skjult bust støtte for kvinner.

kvinner

tri-drakter for kvinner er spesielt designet for å passe den kvinnelige figuren, og kommer i extra small til ekstra store størrelser. Hvis du har en større byste, se inn dresser med ekstra støtte i dette området, eller du foretrekker alternativet to stykke som de noen ganger gi en bedre passform. Sats på en avling topp med varm bukse-stil shorts, eller gå for en lengre topp og sykling shorts hvis du foretrekker mer dekning. Også vurdere iført en hurtigtørk sports-BH under ditt tri-drakt. Se etter triathlon-spesifikke sports BH som komprimerer bust og vil ikke bule under våtdrakt.

menn

Menn kan velge tri-drakter eller velge shorts matchet med tettsittende eller litt løsere topper. Hvis du føler deg ukomfortabel i en full-body dress, bruke shorts under våtdrakt og dra på en t-skjorte under første overgangen. Sette en T-skjorte på vil ta noen sekunder som du kanskje ikke ønsker å spare; Imidlertid kan en tørr skjorte holde deg mer komfortabel i hele resten av konkurransen.

Tips

Tenk barbere kroppen hår og bruke vaselin til visse områder. Barbering reduserer friksjon og kan hjelpe deg å fjerne din våtdrakt raskt, mens vaselin kan redusere ubehagelig gnagsår - spesielt på skuldrene, rundt armhulene og lysken.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com