Er det naturlige alternativer til Botox?

October 9
Er det naturlige alternativer til Botox?

Hudleger bruker Botox-injeksjoner for å redusere fremkomsten av rynker i ansiktet. Ifølge MayoClinic.com, er Botox avledet fra botulisme bakterier som forårsaker matforgiftning. Etter å ha mottatt en Botox-injeksjon, kan ansikts muskler ikke stramme, noe som fører til at huden til å se glattere og strammere. Botox-injeksjoner er dyre og kommer med en rekke potensielle bivirkninger, inkludert smerte, hodepine og kvalme. Det er flere naturlige alternativer til Botox for behandling av rynker.

Facial Akupunktur

Akupunktører kan utføre ansikts rejuvenation behandlinger, ifølge Tracy Saraduke, en akupunktør i Colorado. Under en ansiktsakupunkturbehandling, vil akupunktøren setter små nåler inn i huden i ansiktet ditt. Akupunktur behandlinger kan redusere forekomsten av under øynene poser og redusere sagging i nakken. Facial foryngelse akupunktur reduserer synligheten av aldring ved å stramme porene og forbedre blodtilførselen til huden din. Saraduke anbefaler 12 ukentlige ansikts akupunktur behandlinger for å oppleve de beste anti-aging resultater. Finn en lisensiert akupunktør som spesialiserer seg på ansiktsforyngelse å diskutere behandlingsalternativer og kostnader.

Naturlige aktuelle behandlinger

Doc Shop nettside sier at du kan bruke naturlige produkter lokalt for å redusere fremkomsten av rynker i ansiktet. Påfør lakserolje direkte til ansiktet ditt hver dag for å redusere fine linjer. Noen fruktjuice er nyttige i å bekjempe effektene av aldring på huden. For å redusere synligheten av rynker, kuttet en drue i to og gni druen på rynker. La druesaft sitte på ansiktet i 30 minutter, og skyll av. Du kan også bruke fersk juice fra epler og grønne ananas til ansiktet ditt for å bekjempe rynker. La juice sitte i 10 minutter før skylling.

forebygge rynker

Å gjøre noen endringer i livsstil kan hjelpe deg med å utvikle færre rynker i ansiktet som du alder, ifølge Hjem rettsmidler Guide nettside. Hvis du røyker, kan slutte forbedre utseendet på huden din og bremse utviklingen av rynker i ansiktet. Bor ute av solen er også svært nyttig for å hindre rynker. Hvis du har å gå ut i solen, bære en lue, eller bruke en paraply eller solkrem for å holde skadelige UV-stråler av ansiktet ditt. Stress er en annen bidragsyter til ansikts rynker, så finn en måte å avlaste stress, som meditasjon eller trening, for ytterligere å forbedre hudens utseende og redusere behovet for eventuelle anti-rynke behandlinger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com