Hvordan Hang en boksesekk fra taket

April 15
Hvordan Hang en boksesekk fra taket

En boksesekk er en viktig del av utstyret på mange treningssentre og garasjer og oppfordrer hurtighet, koordinasjon og overkroppen og selv hele styrke og toning. Du kan henge en boksesekk i din egen garasje eller treningsrom, men det krever litt tanke og planlegging. En boksesekk kan ta mye av misbruk, avhengig av styrke, og når det brukes til trening med ikke bare boksing, men kickboksing eller annen kampsport sport, må festes riktig for å gi optimal fitness fordeler og å bo hvor du fester den. Beskytt din taket og gi støtte boksesekken behov ved å følge noen enkle trinn før du henger posen.

Trinn 1

Bestem hvor du ønsker å henge en boksesekk, noe som gjør at det er tilstrekkelig plass er tillatt for svingende bag under bruk. Lokalisere en tapp bjelke i taket på minst 24 inches fra en sidevegg hvis plassen er begrenset. Du må finne en stud bjelke å ​​feste vesken til, eller det kan trekke fra taket, ikke bare skade taket, men også noe under det, inkludert deg.

Bor en forrett hull i taket stud eller bjelke, med en litt mindre borekrone enn størrelsen på øyebolten skrue.

trinn 2

Sett øyebolten skrue i hullet du nettopp boret, snu for hånd for å stramme. Kan det blitt stadig vanskeligere å stramme øyebolten skruen for hånd som den kommer inn i tappen strålen. Du kan bruke en tang eller en skrutrekker (satt inn i øyebolten å skape ekstra dreiemoment) for å fullføre innstramming.

trinn 3

Fest kjedene på toppen av boksesekken i en svivel krok og deretter legge til S-kroken før hengende på øyebolten kroken. Dette vil gjøre det mulig posen til å spinne, redusere spenningen på snørehullet. Du må kanskje å forkorte eller forlenge høyden av posen avhengig av din egen høyde og preferanser. Boksesekken bør være forsvarlig forankret. Fest S krok til øyebolten.

Du trenger

  • Bore
  • borekroner
  • øyebolten skrue
  • S-bolt
  • duct tape
  • Swivel link eller våren lenke

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com