Hvordan forebygge fedme hos spedbarn

March 6

Hvordan forebygge fedme hos spedbarn


Fedme er en primær folkehelseproblem. Problemet begynner ofte i barndommen. Overvektige barn har en økt risiko for å bli overvektige ungdom og voksne. Fedme er knyttet til diabetes, hjertesykdom og kreft. Foreldre kan ta skritt i løpet av svangerskapet og under et barns tidlige år for å forebygge fedme.

Bruksanvisning

1 Begynn før fødselen. Overdreven mors vektøkning, ubehandlet svangerskapsdiabetes og røyking under svangerskapet er risikofaktorer for spedbarn fedme. Prenatal omsorg er viktig å overvåke spedbarns utvikling inkludert vekt.

2 amme. Ved slutten av barndom, bryst matet spedbarn vanligvis veie mindre enn formel matet spedbarn. Formel matet spedbarn spise oftere. Formelen er søtere enn morsmelk. Formel kan være forbundet med en affinitet for søtsaker i senere år.

3 Vurdere før fôring. Når et spedbarn gråter mellom feedings, er det fristende å trøste ham med mat. For å forebygge fedme, se etter andre forklaringer. Et rop kan tyde på et ønske om en smokk, for vann eller å bli holdt.

4 Regulering feedings. For å forebygge fedme, mate et spedbarn ikke mer enn en gang hver 3 timer. Endre feedings til tre måltider om dagen når et spedbarn når 6 måneders alder.

5 Tillat uferdige feedings. Spedbarn vet når de føler seg full. Tvinge et spedbarn som er å fortsette å mate fremmer fedme.

6 Begrens søtsaker. Det er fristende å bruke dem som belønning. I stedet bruker verbal ros og nonfood eks. Reserve godteri og andre sukkerholdige matvarer for spesielle anledninger. Holde søtsaker ut av den daglige kosten av et spedbarn forebygger fedme i senere år.

Hint

  • Hvis barnet fedme er et problem, ta kontakt med en barnelege. Ikke holde tilbake nødvendige feedings. Tilstrekkelig ernæring er viktig for hjernens utvikling og vekst.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com