Hvordan unngå Brom

September 4Brom er et grunnstoff som finnes i mange av maten vi spiser, og på stedene vi besøker. Bevis viser at brom ikke har noen umiddelbare negative effekter på mennesker. Faktisk er det ofte brukt som et desinfeksjonsmiddel i stedet for klor. Men det hemmer også kroppens produksjon av jod, som kan føre til dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen. Lave jod nivåer er også knyttet til økt kreftrisiko. Du kan begrense eksponering for brom ved å unngå visse matvarer og eschewing områder og aktiviteter som kan utsette deg for dette kjemikaliet.

Bruksanvisning

1 Ikke spis mat som kan ha blitt dusted med plantevernmidler som inneholder brom eller bruke brom i sine ingredienser. I USA, er jordbær ofte behandlet med et preparat kalt metylbromid, som er en forbindelse som inneholder brom. Se på ingrediens etiketter på kommersielle bakevarer for kalium bromat, en brom sammensatte brukt som en deig balsam. Sjekk etiketten på en hvilken som helst citrus drikke for bromert vegetabilsk olje (BVO) som benyttes for å suspendere den smakstilsetning i slike drikkevarer. Velg økologisk mat når det er mulig.

2 Unngå områder, for eksempel offentlige svømmebassenger og badestamper, som kan bruke brom som desinfeksjonsmiddel. Når du er i en bygning eller bil, åpne vinduer og slå på fans for å øke ventilasjonen så mye som mulig. Bygningsmaterialer og bildeler er ofte laget av brannhemmende materiale som inkluderer brom. Nivåer av kjemiske forurensninger, slik som brom er mye høyere inne i enn utenfor.

3 anmeldelser elementer i din husstand som kan ha brannhemmende egenskaper, slik som tepper, møbeltrekk og alle plast, selv datamaskinen. Hvis de ikke har en etikett notering deres komponenter, ta kontakt med produsenten for mer informasjon. Brom anvendes som en brannhemmer i en rekke av disse materialene. Bytt ut noen produkter som bruker brom denne måten så snart som mulig.

4 Les etikettene på alle medisiner og hygieniske produkter i din bolig. Mange tannkremer inneholder kalium bromat. Brom er også funnet i mange inhalatorer og nesespray i tillegg. Endre personlig pleie produkter til typer som ikke bruker brom.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com