Hva er Bukkehornkløver frø brukes til?

March 16
Hva er Bukkehornkløver frø brukes til?

Anlegget trigonella foenum-graecum, mer kjent som bukkehornkløver, produserer frø nyttige som krydder og som en urte rette for ulike forhold. Bukkehornkløver har en rolle i Ayurveda, den tradisjonelle medisinske systemet i India, og har lenge vært brukt til helseformål i hele Midtøsten. Ta kontakt med en kvalifisert helsepersonell før du begynner på urte terapi.

bekreftet Fordeler

Forskning med mennesker og dyr har funnet ut at Bukkehornkløver senker blodsukkeret hos diabetikere mennesker, ifølge Beth Israel Deaconess Medical Center, eller BIDMC. Tar 1g per dag av en standardisert bukkehornkløver ekstrakt har betydelig forbedret blodsukker regulering og insulin respons. Diabetikere har også opplevd en nedgang i triglyseridnivåer og en økning i high-density lipoprotein kolesterol, det såkalte gode kolesterolet. Bukkehornkløver frø kan fungere ved å hemme opptaket av glukose og kolesterol i mage-systemet, forklarer Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, eller MSKCC.

Teorier / Spekulasjoner

Bukkehornkløver har en tradisjonell bruk for å øke melkeproduksjonen hos ammende kvinner. Ikke nok bevis støtter denne bruken, ifølge MSKCC, men noen helsetjenester utøvere uenige. Kathleen Huggins, sykepleier og amming konsulent, foreslår bukkehornkløver til ammende kvinner som ikke produserer nok melk. Skrive på Babycenter nettstedet, bemerker Huggins en svært høy suksessrate med denne urten.

Potensielle

Dyrestudier viser at bukkehornkløver har beskyttende virkning mot alkoholrelatert leverskade, i henhold til MSKCC. I tillegg laboratoriestudier indikerer at bukkehornkløver har anti-kreft effekt. Forskning med mennesker er nødvendig for å bekrefte disse fordelene.

bruk

Bukkehornkløver kapsler inneholder bakken frø er tilgjengelig på helsekostbutikker. Standardiserte ekstrakter gi spesifikke konsentrasjoner av aktive ingredienser. Standard doser fra 5g til 30g avfettet bukkhornfrø tre ganger per dag, tatt med måltider, i henhold til BIDMC. For amming stimulering, Huggins anbefaler to eller tre kapsler ved 580mg eller 610 mg tre ganger per dag. For ethvert formål, kan du starte med en lavere dose og øke den om nødvendig.

kulinariske bruksområder

Som et krydder, hel eller pulverisert Bukkehornkløver frø gir en distinkt smak til karri pulver, pasta og sauser. Når du bruker tørket frø, lett steke dem før du legger dem til oppskrifter, råder Epicentre encylopedia krydder. Du kan enkelt male bukkhornfrø etter steking. Bruk en liten mengde for å utfylle andre krydder, men unngå å legge for mye på grunn av den bitre smaken. Epicentre bemerker at Bukkehornkløver er et godt tillegg til curried fisk - spesielt for sterk-flavored fisk som tunfisk og makrell - og for å legge krydder til grønnsaksretter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com