Hvor lang tid tar det for Ketose diett for å arbeide?

August 24
Hvor lang tid tar det for Ketose diett for å arbeide?

Når det kommer til vekttap, alle ønsker raske resultater. En ketose diett, bedre kjent som en ketogen diett eller lav-carb diett, hjelper deg ned i vekt ved å tvinge kroppen til å brenne fett for energi i stedet for karbohydrater, forårsaker du å gå inn i en tilstand av ketose. Satsen for vekttap på en ketose diett varierer, og hvor lang tid det tar å jobbe, avhenger av hvor mye vekt du trenger å miste, men du kan være i stand til å tape mer enn 12 pounds i en måned.

Komme inn i ketose

Kroppens foretrukne kilde til drivstoff er glukose, som er avledet fra karbohydrater. Når faste, gjennomgår kroppen din hormonelle endringer som stimulerer frigjøring av fett fra fettcellene, hvor det blir transportert til leveren og gjort om til ketoner, som deretter brukes til energi. Ketogen diett er høy i fett og protein og lite karbohydrater, som etterligner fastende å produsere ketoner og tilstanden ketose. Hvor raskt du kommer inn i ketose varierer, men kan skje i en til to dager.

Vekttap

Når følges som anbefales, folk på en ketogen diett for vekttap miste vekt og miste det raskt, ifølge kostholdsekspert Juliette Kellow. Ifølge en 2008 studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition," menn som fulgte en ketogen diett for fire uker mistet et gjennomsnitt på 12 pounds. Mennene i studien var i stand til å spise færre kalorier uten å føle sulten eller misfornøyd. Det er viktig å merke seg at dette var en liten, kortvarig studium, og vekttap resultater kan variere.

Å miste vekt for fort

Den bekymringen med å miste vekt for raskt, er at du mister muskler og vann i stedet for fett. De fleste helsepersonell anbefaler en langsom vekttap på ca 1 til 2 pounds en uke. Mister vann og muskler på en vekt-tap diett kan zappe din energi og din motivasjon, og du kan være mer sannsynlig å få vekten. Mens ketogen diett kan være nyttig å hoppe-start din vekt-tap innsats, er det ikke sikkert hvor effektive de er på lang sikt.

Ketogen for Beslag

I tillegg til å fremme vekttap, er den ketogene diett også et medisinsk diett anvendes ved behandling av epilepsi. Hvordan ketose bidrar til å redusere anfallene er ikke helt forstått, men det er en teori om at endringen i drivstoff for hjernen - fra glukose til ketoner - er ansvarlig. For anfall ledelse, kan ketose diett virker umiddelbart eller ta flere måneder, ifølge Epilepsi Queensland.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com