Stress Symptomer på depresjon

October 18

Stress er en vesentlig årsak til klinisk depresjon, så vel som angst og andre adferds helsemessige forhold. Og for folk som allerede lider av depresjon, kan en overbelastning stress gjøre det verre. Stress betyr ikke nødvendigvis en negativ situasjon er oppstått. Selv lykkelige hendelser, for eksempel ekteskap eller fødsel av et barn kan føre til stress som kan føre til klinisk depresjon. Det er viktig å gjenkjenne advarselen tegn på en depresjon som kan stamme fra stressende aktiviteter.

Pågående Stress og depresjon

Klinisk depresjon er preget av pågående symptomer som er forskjellig fra personens vanlige mentale tilstand. Alle føler seg deprimert og overveldet til tider, men pasienten med en klinisk depresjon føler seg deprimert hver dag for det meste av dagen. Deprimerte barn og tenåringer ofte vise dette som irritabilitet eller trekke fra normale aktiviteter. De kan vise manglende interesse for aktiviteter de en gang likte.

Mangel på Focus

Mange deprimerte mennesker finner at de har en vanskelig tid på å fokusere eller konsentrere seg om noe viktig. De kan dagdrømme og finner det vanskelig å ta beslutninger. De kan lett bli distrahert. En deprimert person på skolen eller involvert i en krevende bransje kan ha problemer med å fungere skikkelig. Hos barn og tenåringer, kan en nedgang i karakterer være en lett gjenkjennelige symptom. For eldre mennesker, kan minnet bli den første symptom.

håpløshet

En følelse av håpløshet er et kjennetegn symptom på depresjon. Pasienter kan gråte lett og føler meg trist. De kan føle seg tom eller verdiløs. Ofte har de en overdreven følelse av skyld. Hos noen pasienter kan skyld være helt delusional. De kan ha en urealistisk følelse av ansvar for negative hendelser.

Selvmord

Noen deprimerte pasienter tenker på døden og selvmord ofte. De kan gjøre en bestemt selvmord plan og skaffe materialer som trengs for å gjennomføre selvmordet. Noen deprimerte mennesker faktisk forsøke selvmord.

fysiske symptomer

Mange overspise når deprimert, og noen nesten slutte å spise. En deprimert person har ofte en betydelig vektøkning eller tap. Det kan være en reell endring i appetitt. Deprimerte mennesker vanligvis føler et tap av energi. Deres søvnvaner kan endre seg. Noen vil utvikle søvnløshet, og noen vil ønske å sove hele dagen. Andre kan oppleve vage smerter og gastrointestinale problemer som ikke er lett diagnostisert. Ifølge en rapport fra University of Texas Medical School, det er en sterk sammenheng mellom smerte og depresjon. Nevrotransmittere serotonin og noradrenalin bidra til å regulere humøret, men de kan også bidra til å regulere smerte.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com