Laffy Taffy Candy Ernæring Fakta

September 26
Laffy Taffy Candy Ernæring Fakta

Laffy Taffy er en candy produsert av Wonka, en divisjon av Nestle. Selskapet beskriver det som en langvarig smak tygge som kommer i en rekke størrelser. Den er tilgjengelig i varianter inkludert drue, vannmelon, kirsebær, jordbær og jordbær banan, og det er en spøk trykt på hver wrapper.

ingredienser

Laffy Taffy første tre - og primær - ingrediensene er mais sirup, sukker og palmeolje, ifølge Wonka. Eplesyre, blir hydrogenert bomullsfrøolje, salt og kunstige smaker og farger også inkludert i listen ingrediens.

kalorier

I utvalg pakke Laffy Taffy - som inkluderer omtrent 20 små biter av sure eple, jordbær, drue og banan - en enkelt porsjon, som består av omtrent fem stykker, har 150 kalorier, 20 som kommer fra fett. En enkelt betjent bar, som er tilgjengelig i mange varianter, er også 150 kalorier, ifølge Wonka.

Fett

En enkel servering av forskjellige paknings godteri inneholder 2 gram fett, som er 3 prosent av anbefalt daglig inntak hvis du følger en 2000-kalori-per-dag diett. Hver porsjon inneholder også 1,5 gram mettet fett, eller 7 prosent av det daglige verdi, og 0 gram transfett. Flavored Laffy Taffy barer inneholder litt mer fett. En 150-calorie bar druesmak Laffy Taffy, for eksempel, inneholder 3,5 gram fett, som alle er mettet, som utgjør 17 prosent av det daglige verdi av mettet fett.

Karbohydrater og sukker

I en enkel servering av miniatyr variasjon pakke godteri, vil du finne 33 gram karbohydrater, eller 11 prosent av det daglige verdi. Av disse karbohydrater, 21 gram er sukker. I en 150-kalori bar druesmak Laffy Taffy, som med de andre flavored barer, finner du 29 gram karbohydrater, inkludert 19 gram sukker.

natrium

En enkel servering av miniatyr godteri inneholder 55 milligram natrium, eller 2 prosent av det anbefalte daglige verdi i en 2000-kalori diett. Flavored barer inneholde 20 milligram, eller en prosent av det daglige verdi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com