Slik tester for ADHD

April 2

Slik tester for ADHD


Et stort antall mennesker med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (Adha) hevder at de opprinnelig ble feildiagnostisert. ADHD-pasienter har symptomer på for ikke å være i stand til å konsentrere og tendensen til å endre aktiviteter ofte. Å vite hvordan du tester for ADHD vil redusere antall feil diagnoser og tillate pasientene å få riktig behandling.

Bruksanvisning

Test deg selv for ADHD

1 Spør deg selv om du ofte har mange problemer med organisasjonen. Du kan føle at du har så mye å gjøre, men vet ikke hvor du skal begynne. Hvis du alltid har alvorlige problemer med å få oppdrag i orden, så du kan ha ADHD.

2 Bestem hvorvidt du er alltid uro og tull når du må sitte og betale oppmerksomhet for en lengre periode. ADHD-pasienter har problemer med å holde fokus på ett prosjekt eller oppdrag. De vil ofte lete etter noe annet når de begynner å miste fokus eller blir lei. ADHD lider vil ofte stå opp og gå rundt i slike situasjoner, selv om det ikke er hensiktsmessig.

3 Merk Hvis du ofte har problemer med å fullføre et prosjekt som du har jobbet med i lang tid. Noen ADHD lider er i stand til å gjøre veldig godt arbeid, men hvis oppdraget er for lang, vil de slutte å fungere.

4 Vurdere hvordan du oppfører deg i situasjoner hvor du må vente på tur. Hvis du ofte har problemer med å vente til det er din tur til å snakke, du kan ha ADHD. Du kan også ofte avbryte folk.

5 Se på noen av de feilene du har gjort på oppdrag på jobb eller skole. En test for ADHD er å se om dine feil er gjort på oppdrag som du mener er kjedelig eller virker for lett.

6 Sjekk om du er distrahert av dagligdagse lyder i arbeidsmiljøet. Mange ADHD-pasienter synes det er vanskelig å fokusere hvis deres arbeidsplasser er fulle av støy fra omgivelsene.

Hint

  • Atferdstester kan ofte feilaktig diagnostisere ADHD fordi testene er veldig subjektivt og kan gjelde for noen under de rette omstendighetene.
  • Når du ser en lege, må du passe på at du snakker om din oppførsel i løpet av livet. Du må vite om du alltid har handlet bestemte måter, eller hvis du har utviklet egenskapene til ADHD.
  • Noen ganger har symptomer på ADHD, men de er forårsaket av stress. Snakk med legen din om måter å redusere stressnivået før du hopper inn i en ADHD behandling plan.
  • Mens du kan teste for ADHD hjemme, trenger du en skikkelig legens diagnose før du kan få reseptbelagte medisiner for ADHD.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com