Kalorier & amp; Karbohydrater på Taco Bell

April 13
Kalorier & amp; Karbohydrater på Taco Bell

Taco Bell er en fast-food kjeden serverer en meny med rimeligere meksikansk-inspirerte elementer. Det er mulig å gjøre gode matvalg der. Nye menyendringer omfatte mer næringsrik mat som er lav i fett og kalorier. sunnmenyelementer Selv Taco Bells er høy i natrium, men hvis spist i moderasjon, Taco Bell fortsatt tilbyr noen lavkalori, lav-carb alternativer som kan være en del av et sunt og smart kosthold.

Introduksjon

Alle kan se Taco Bell ernæringsinformasjon på deres offisielle hjemmeside. Ernæringsmessige informasjon er alltid tilgjengelig i alle restauranter Taco Bell også. Alle menyelementer Taco Bells er høy i natrium, men flere valg er lave i kalorier. Tacos og burritos kan være sunne valg om ikke forbrukes hver dag. Ber om visse ting for å ikke bli inkludert i måltidet eller erstatte salsa for ost og rømme kan også bidra til å redusere fett.

sunnere valg

Taco Bell ernærings informasjon på nettet viser næringsverdi for alle sine måltider, og noen av deres valg er lav i fett og kalorier. The Crunchy Taco er 170 kalorier og har 12 gram karbohydrater. Andre sunne valg er kylling Soft Taco (190 kalorier, 20 karbohydrater), den Ranchero Chicken Soft Taco (270 kalorier, 21 karbohydrater), og en biff Soft Taco (210 kalorier, 21 karbohydrater). Andre sunne alternativer inkluderer Bean Burritos (370 kalorier og 55 karbohydrater), Nacho Cheese Gordita med biff (290 kalorier, 31 karbohydrater), Gordita Supreme med kylling (270 kalorier, 29 karbohydrater) og Tostada (250 kalorier, 29 karbohydrater).

fresco Meny

Frescohallen menyen er et nylig tillegg til Taco Bell som tilbyr et utvalg av sunn, lavere kaloriinnhold alternativer. "Fresco stil" betyr å erstatte ost og rømme eller andre dressinger for salsa. Cheese vil gjøre antall kalorier stige raskt. En Beef Fresco Crunchy Taco er 150 kalorier og bare 13 karbohydrater. Andre sunne Fresco alternativene er Fresco Soft Taco (180 kalorier, 22 karbohydrater), den Fresco Ranchero Chicken Soft Taco (170 kalorier, 22 karbohydrater), og grillet kylling Taco Fresco stil (160 kalorier, 20 karbohydrater).

Måltider for å unngå

Noen måltider på Taco Bell er ikke lite fett. Fiesta Taco Salad er 770 kalorier og har 75 karbohydrater. Nachos BellGrande har samme mengde kalorier og 3 mer karbohydrater. Den Crunch Wrap Supreme er 540 kalorier og 71 karbohydrater, og Fresco versjonen er 460 kalorier og 67 karbohydrater. Den meksikanske Pizza er også et dårlig valg, med 540 kalorier og 47 karbohydrater. Biff er vanligvis høyere i kalorier enn kylling, og produkter med rømme, sauser og ost vil være høyere i fett og natrium enn elementer som er på Fresco menyen.

betraktninger

Taco Bell Ernæring Kalkulator bryter ned kalorier som trengs ved å forklare at noe 250 til 350 kalorier på menyen kan anses som en "mini måltid" for en aktiv person eller et fullverdig måltid for en mindre person. 400 til 500 kalorier på menyen ville være passende for en gjennomsnittlig størrelse person, og 600-700 ville være passende for en svært aktiv eller større person.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com