Hvordan redusere opiatavvenning

July 5

Elendigheten som er forbundet med opiatavvenning kan lindres når du er under tilsyn av en lege i et renseanlegg. Når dette er umulig, og du ønsker å lette tilbaketrekning på egen hånd er det noen ting som kan gjøres for å gjøre denne vanskelige tiden litt mer utholdelig. Opiater omfatter morfin, heroin, Vicodin, Oxycontin og Lorcets.

Bruksanvisning

1 Taper dosen din i første omgang ved å redusere mengden av opiater som du tar. Det er best å gjøre dette langsomt, over en periode på en uke eller to. Skjær tilbake litt om annenhver dag for å gjøre selve aktivt uttak enklere.

2 Forvent de tidligste symptomer på tilbaketrekning for å inkludere ekstrem agitasjon, angst, verkende muskler, overdreven rive av øynene, søvnløshet, overdreven gjesping, svetting og en rennende nese. Disse symptomene er ikke smertefullt så mye som skjerpende og upraktisk. Den beste tingen å gjøre under tilbaketrekking er å få nok søvn. Du må kanskje bruke en over-the-counter sovne. Sug i en badestamp å redusere muskelsmerter.

3 Forbered på forhånd for de verste symptomene, som inkluderer magekramper, kvalme, oppkast, diaré og gåsehud. Bekjempe disse symptomene ved å ta en over-the-counter anti-diaré medisiner og rikelig med elektrolytt erstatning drinker for å unngå dehydrering.

4 Be noen om å bli med deg i denne vanskelige tiden. Dette er viktig i tilfelle du kjører inn i noen komplikasjoner som anfall. Det vil også hjelpe deg med å holde kurs i tilfelle du har lyst til å gi opp og gå tilbake på narkotika, som er en vanlig foreteelse med gjør-det-selv-uttak.

5 Plan som etter de første 72 timer etter avsluttet vil du tvinge deg selv til å stå opp, ta en dusj og få litt mosjon, selv om dette betyr rett og slett å gå en tur. Dette er svært viktig, og vil bidra til uttak ganske mye.

Hint

  • Ta en uke fri fra skole eller arbeid i denne perioden.
  • Tving deg selv til å drikke rikelig med vann, slik at du ikke dehydrerer.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com