De beste gym øvelser for å miste Arm Fat

February 24
De beste gym øvelser for å miste Arm Fat

Jiggly armer og fett innskudd kan være en frustrasjon for kvinner og menn som prøver å gå ned i vekt og tone opp. Selv de beste øvelsene er forskjellig for alle, det er øvelser du kan gjøre i treningsstudioet for å øke muskelstyrke og redusere arm fett. Starte en overkroppen styrke rutinen tre ganger per uke og cardio trening fem ganger i uken for å brenne av overflødig fett hele over hele kroppen, inkludert sta armer.

Utvid Triceps

Stram triceps muskler med utvidelser. Stå med vekten i venstre hånd og løft den over hodet. Hold armen stødig som du bøye albuen for å senke vekten bak hodet. Gjenta 10 til 12 ganger eller inntil utmattet etter tre sett. Alternative sett med høyre arm.

Curl disse Arms

Armhevinger utvikle biceps for meislet armer. Stå med en vekt i hver hånd, armer av sidene og håndflatene vendt forover. Bøy begge albuene å krølle vektene opp til skuldrene; tilbake til start og gjenta 10 til 12 ganger eller inntil trett. Har to til tre sett totalt.

Flytt for å miste

Cardio forbrenner kalorier for fett-tap over hele kroppen, inkludert armer. For å gå ned i vekt, må du engasjere seg i minst 150 minutter med aerobic aktivitet per uke, eller fem 30-minutters økter på et moderat intensitet. Prøv løping, sykling, svømming, fotturer og bruke armer med langrenn eller elliptisk trening.

Key ernæring

Spis en lav-kalori diett som er høy i essensielle næringsstoffer. Et dårlig kosthold vil angre noen positive effekter du får fra trener fordi det vil hemme fett-tap og muligens føre til vektøkning. Spis grønnsaker, frukt, magre proteiner og sunt fett til hvert måltid og / eller som snacks. Unngå flerumettet fett som finnes i stekt og bakt matvarer som kan bidra til fete våpen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com