Dietter for folk som hadde Gastric Bypass

April 17

Den gastrisk bypass prosedyren er den hyppigste vekttap kirurgi utført i USA, ifølge Mayo Clinic. Under denne prosedyren, endrer en kirurg utformingen av fordøyelsessystemet, noe som reduserer mengden mat i magen kan holde. Hvis pasienten spiser for mye, kan han oppleve ubehagelige symptomer som diaré eller oppkast. Etter at prosedyren er fullført, bør pasienten forstå diett restriksjoner for de kommende ukene.

Gastric Bypass flytende diett

De første dagene etter gastric bypass operasjon, vil pasienten bli gitt små mengder klare væsker. Dette gjør at magen stifter å helbrede. Etter noen dager, vil legen innføre halvfaste og flytende matvarer som buljong og juice uten tilsatt sukker. Melk og kremet supper som er anstrengt kan også spises. Sugar-free gelatin er et annet godt alternativ.

Når forbruker væsker, drikker tre unser eller mindre om gangen. Dette vil unngå å legge for mye press på magen stifter.

Ground Up Foods

Etter væsker tolereres i noen dager, anbefaler Mayo Clinic spise grunnen opp eller most mat. Velg mat som er mager, lav kalori og har svært lite tekstur. Prøv kvernede bønner, eggehviter, yoghurt, kokte grønnsaker, myk frukt og bakken fisk. Etter mose maten, blande med en væske som for eksempel: vann, fettfri melk eller buljong.

I løpet av denne tiden, holde seg borte fra krydret mat, noe som kan forstyrre fordøyelsessystemet.

Solid Foods

Fast føde kan innføres etter åtte ukers mark. Unngå mat med en crunchy tekstur som granola, tøffe kjøtt, brød og popcorn. Prøv å spise fast mat som ikke har en fiber følelse, å innføre en enkelt mat på en gang.

Andre Diet Tips

Snakk med legen din om å ta et vitamintilskudd, siden vitaminmangel er mulig etter operasjonen. Også drikker åtte kopper væske hver dag for å unngå dehydrering. Det er også viktig å spise maten veldig sakte. Å spise og drikke for fort kan føre til oppkast, diaré og svimmelhet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com