Trening for å forbedre sirkulasjonen i bena

June 21
Trening for å forbedre sirkulasjonen i bena

Det er ganske enkelt: Dårlig sirkulasjon betyr at blodet i kroppen din ikke er tilstrekkelig fl grunn. Problemet kan skyldes fedme, diabetes, røyking, hjertesykdom, aterosklerose eller mangel på fysisk aktivitet, men uansett årsak, måten å se forbedring er å få blodet fl grunn. Det betyr trening.

Resultatet av øvings

Trening fremmer bedre blodstrøm. Når du trener, begynner lungene å ta inn mer luft og hjertet begynner å slå raskere, og dermed leverer mer oksygen til resten av kroppen din. Enhver aktivitet som får hjertet slo fortere vil forbedre sirkulasjonen. Mens du fortsetter å trene over tid, masse bene fi sielle ting skje. For en, ditt hjerte blir mer ef fi sient ved å pumpe blod. I tillegg cellene blir mer ef fi sient på å bruke det oksygen.

Før du begynner

Enhver type bevegelse resulterer i økt blodstrømning, så med det i tankene, kan du velge hvilken som helst type trening du liker. Men fordi dårlig sirkulasjon er ofte et symptom på andre begrensende helsemessige forhold, må du kanskje starte med noen veldig grunnleggende aktivitet. Hvis du har kroniske helseproblemer, få legens råd på frekvens, tid og type trening som er best for deg. Med mindre du har bevegelseshemninger, leger vanligvis anbefaler å starte med å gå.

Progresjon med Walking

Turgåing er en ideell øvelse fordi den ikke krever noen spesielle ferdigheter eller utstyr. Det er også enkelt å velge hastighet og intensitet som fungerer for deg. Og fordi det tvinger leggmusklene til å trekke seg sammen, det fremmer sunn blod fl ow til disse lemmer. Start programmet ved å gå så lenge du er i stand; hvis det er bare fem minutter, det er OK - ideen er å bare få flytte i et tempo som er behagelig for deg. Ideelt sett bør du være trener ca 30 minutter om dagen, men ikke bli hengt opp på tallene ennå. Prøv å gå for fem til 10 minutter flere ganger om dagen, og gradvis legge til tid som du klarer, før du klarer 30 minutter i strekk. For ytterligere forbedringer i ditt hjerte og hjerte-funksjon, legge bakker, gå fortere eller alternative gang med jogging.

Andre typer trening

Hvis dårlig sirkulasjon eller andre helseproblemer gjør det dif fi kulten for deg å gå, har du andre alternativer. Stasjonær sykling vil få hjertet til å pumpe og tvinge leggmusklene til å fungere. Hvis en oppreist sykkel forårsaker du ubehag, prøv en tilbakelent stil stasjonær sykkel. Etter hvert som du blir sterkere, og det blir lettere å puste og bevege seg rundt, prøve andre former for trening. Du kan begynne å sykle til jobb eller til butikken eller ved hjelp av en elliptisk trener eller trapp stepper på treningsstudio. Vann aerobic og svømming er også bene fi sielle for de som har leddsmerter eller andre forhold som gjør at bevegelsen dif fi kulten.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com