Genetiske Grenser i Bodybuilding

October 18
Genetiske Grenser i Bodybuilding

Uansett hvor hardt du trener, før eller senere vil du treffe kroppens genetiske grensen for muskelmasse. Denne grensen varierer per individ og avtar med alderen. Med en skikkelig bodybuilding rutine, men du kan sikre at du maksimere muskelvekst innenfor disse grensene. Genetikk påvirker også hvor lett du er i stand til å miste overflødig kroppsfett.

Satellitt-celler vokse musklene

Musklene vokser når satellitten celler som omgir musklene bidra med sine atomkjerner til muskelceller, og dermed stimulere dem til å produsere genetisk materiale som signaliserer at musklene til å vokse. Personer med høy genetisk bodybuilding potensial har flere satellittceller som omgir musklene, og kroppen produsere enda flere satellittceller som svar på stress i bodybuilding. Som en konsekvens av dette genetisk variasjon, mennesker varierer mye i deres evne til å svare på kroppsbygging. Noen mennesker viser nesten ingen respons på bodybuilding, selv om de fleste mennesker reagerer til en viss grad.

The Role of Muscle Fiber Lengde

Den maksimale størrelsen på musklene dine er delvis bestemt av lengden på muskelfibrene. En biceps, for eksempel, er festet i to punkter langs overarmen. Hvis toppen av bicepsen din er festet til armen nærmere skulderen enn de fleste, og bunnen er festet nærmere albuen enn de fleste, er bodybuilding potensiell høy, i hvert fall i forhold til biceps.

Muskler påvirker Metabolism

fettprosent påvirkes av din basal metabolic rate, som er i stor grad bestemt av genetikk. Din basal metabolic rate er den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier bare å holde deg i live - å opprettholde kroppstemperaturen, utvide lungene og pumpe blod. Ironisk nok, brenner mer effektivt kroppen din kalorier, jo lettere er det å få vekt fordi kroppen din forbrenner færre kalorier for å utføre den samme mengden arbeid. Du kan marginalt øke basal metabolic rate ved å bygge muskler, fordi det tar mer energi for å opprettholde et pund av muskel enn ett pund av fett.

Arbeide innenfor grensene

Mange faktorer avgjør effektiviteten av treningen. Disse inkluderer vektene du bruker, antall repetisjoner du utfører, hyppigheten av treningsøktene og antall forskjellige øvelser du utfører. Siden alles kroppen reagerer litt ulikt på ulike stimuli, endre disse variablene og noter resultatene før du har en trening som er skreddersydd for kroppens genetiske respons.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com