Økologisk Vs. Non-Organic Chicken

July 27
Økologisk Vs. Non-Organic Chicken

Beslutningen om å kjøpe økologisk kylling eller konvensjonelt hevet kylling innebærer en rekke faktorer. Du kan velge økologisk kylling fordi du føler at det er sunnere, mer human eller bedre for miljøet. Motsatt kan du velge konvensjonelt hevet kylling på grunn av prishensyn eller bekymringer om matvaresikkerhet. Lære fakta om begge alternativene vil hjelpe deg å gjøre et informert valg.

Ernæring

Organiske etiketter indikere spesifikke landbrukspraksis, og er ikke nødvendigvis en garanti for bedre matkvalitet. Ifølge US Department of Agriculture, er det i dag lite pålitelig forskning som viser om økologisk produsert mat er ernæringsmessig overlegen konvensjonelt hevet kolleger. Organisk hevet planteprodukter ser ut til å ha høyere nivåer av visse sporstoffer næringsstoffer. Når den brukes i fjærfe strøm, kan disse ekstra næringsstoffer øke næringsverdien av kjøtt.

miljø~~POS=TRUNC

Generelt, erkjenner USDA at økologisk landbruk er mildere på miljøet enn konvensjonelle jordbruket. I områdene avfallshåndtering, reduksjon av drivhusgasser, jord og vann kvalitet, bevaring av biologisk mangfold og bevaring av energi- og vannressurser, er organisk produsert kylling vanligvis mer miljøfølsomme alternativ.

Dyrevelferd

The National Organic Standard, som er fastsatt av USDA, avsetter for human behandling av husdyr dyr. Under disse forholdene, må økologisk kylling bønder gi levekår som gir sunn og naturlig kylling atferd. Organiske kyllinger har tilgang til utendørs, direkte solskinn og god plass for stell og trening.

bakteriell forurensning

Ved lov, kan kjøtt prosessorer ikke bestråle økologisk kylling for å hindre bakteriell forurensning. Som et resultat, kan noen forbrukere har spørsmål vedrørende mattrygghet.

I en 2007 studie i "Journal of Food Protection," forskere fra Universitetet i Santiago, Spania, sammenlignet bakteriepopulasjoner i økologisk og konvensjonelt hevet fjærfe. Studien fant at økologisk hevet kylling inneholdt høyere nivåer av bakterier enn konvensjonelt hevet kylling eller kalkun. Selv om det var en høyere samlet bakterietall, bakterier arter i organisk hevet kyllingkjøtt viste signifikant mindre motstand mot antibiotika medisiner enn konvensjonelt hevet fjærfe. Studien bestemt at økologisk hevet kylling krever egnede mat-sikkerhetsregler, men er et godt valg for forbrukerne bekymret spredningen av antibiotikaresistente bakterier.

veterinær Medisiner

Potensialet for forurensning fra veterinær hormoner, antibiotika og andre medisiner er en ofte sitert grunn til å velge økologisk kjøtt. Under USDA forskrifter, er bønder ikke lov til å administrere alle typer veterinære legemidler, slik som veksthormoner eller antibiotika, til husdyr som skal merkes som økologiske. USDA bemerker imidlertid at pålagt vent perioder mellom behandling og slakting gjøre forurensning fra slike medisiner usannsynlig selv for konvensjonelt hevet kylling.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com