Silly Outdoor Games for Fun

July 28
Silly Outdoor Games for Fun

Neste gang kjedsomhet streik på en hyggelig ettermiddag, få ungene ut for å brenne litt energi, ta i frisk luft og få litt mosjon. Med litt kreativitet, kan du lage et spill ut av nesten hva som helst - faktisk, når det kommer til barnas underholdning, den sillier, jo bedre.

barnslige utfordringer

Nyheten av dumme utfordringer kan holde barna engasjert og underholdt i lange strekninger. Dra nytte av å være ute og bli litt rotete med spill og aktiviteter, nå som skrubbing ned tabeller og mopping opp gulv er en ikke-sak. Utfordre barna til en vannpistol kampen, en største-boble blåser utfordring eller en hands-free pai spising utfordring på picnic bord. Gi barna fortauet kritt og utfordre dem til å trekke dumme ting, for eksempel en dans kalkun eller en superhelt laget av frukt, innen en frist. Eller, invitere barna til å delta i en fysisk utfordring, for eksempel baklengs basketball øvelser eller holder gale positurer.

Crazy Konkurranser

Barn liker litt sunn konkurranse nå og da, og det fremmer engasjement, utholdenhet og fokus. Hold det muntre og morsomt ved å legge en dum vri på utendørs spill og konkurranser. Se hvem som kan hoppe på en fot den lengste, krabbe-tur over tunet den raskeste eller snurre rundt i sirkler uten å falle ned lengst. Crazy dans konkurranser, basseng dykking konkurranser eller eikenøtt tossing konkurranser er morsomme alternativer for eldre barn.

latterlig Races

Utfordre barna til et gammeldags løpet med en dum vri. Gi hver racer en skje og et egg til å balansere på det som barna gjøre veien til målstreken på slutten av oppkjørselen, eller gjøre dem hula-hoop som de rush til mållinjen. Tre-legged løp og potet sekk løpene er også surefire måter å få en god latter ut av dem.

Modern Art Madness

Lag et spill ut av samarbeids kunst aktiviteter med noen giftfri tempura maling og en stor rull med plakat papir. Gi hver spiller med et par gamle eller billig sko, en stor pensel og hans egen farge av maling. Før kampen, døyt ned ulike typer foten bevegelser på kartotekkort - "hopp på en fot," for eksempel, eller "ta tre gigantiske skritt." Be barna å påføre et lag med maling til bunnen av sine sko med pensel. I svinger, trekke et kort for hver spiller og utfordre henne til å komme over til den andre siden av papiret mens du utfører den spesifikke bevegelsen på kartotekkort. For en alternativ spille gi maling og en rekke av applikatorer, såsom sprut flasker, svamper og blader. Lag to kortstokker av kartotekkort - en haug for påføring og en annen haug for objekter og dyr å male. Instruere spillere å trekke et kort fra hver bunke og male elementet oppført på kortet med applikatoren oppført på kortet to.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com