Apple Cider Eddik & Carpal Tunnel Syndrome

July 3

Carpal tunnel syndrom oppstår når nerver som går fra underarmen til hånden bli komprimert. Syndromet innebærer hevelse, betennelse og irritasjon av sener rundt nervene, ofte på grunn av repeterende bruk eller væskeretensjon. Lider kan ha smerter, nummenhet eller prikking i påvirket håndledd, hånd og fingre.

Apple cider eddik har blitt brukt til å behandle betennelse og et bredt spekter av sykdommer i mange år. Det er et populært folkemedisin og gjenstand for mange bøker om alternative og urte helbredelse. Apple cider eddik har vist seg å ha medisinske effekter i mange vitenskapelige studier.

Kontrovers

Det er ingen direkte bevis som støtter bruker eple cider eddik som en behandling eller kur for carpal tunnel syndrom. Apple cider eddik har vært spioneringen som en stor grad uprøvd kur-all for alle slags plager, fra flass til leverflekker til lus. Leger og forskere er skeptiske til at et produkt kan kurere et så bredt spekter av helseproblemer, og vise alle eple cider krav som falsk.

Det er indirekte bevis som støtter drikke eple cider eddik til å redusere betennelse, men. Det er blitt bemerket at å øke mengden av antioksidanter i dietten reduserer inflammasjon og kronisk smerte, og eplecider eddik inneholder store mengder antioksidanter. Carpal tunnel syndrom er ofte forårsaket av betennelse, så anti-inflammatorisk behandlinger kan bidra til å minske symptomene.

fordeler

Apple cider eddik er et naturlig produkt. Den er tilgjengelig uten resept og har en lang historie med bruk som en matvare med få bivirkninger. Det er også ganske billig og kan brukes i en rekke oppskrifter, noe som gjør det enkelt å inkludere i kosten.

Behandling for carpal tunnel syndrom inkluderer ofte tar betennelsesdempende medisiner. Å drikke eple cider eddik til å redusere betennelse har færre potensielle bivirkninger enn ved bruk av legemidler som ibuprofen.

Behandling

Redusere betennelse ved hjelp av eple cider eddik er enkel: Øk inntaket av eple cider eddik ved å spise eller drikke det.

De fleste eddik talsmenn anbefale å ha deler av eple cider eddik i løpet av dagen, i stedet for å drikke alt på en gang. Lag en tonic ved å legge en teskje av rå eple cider eddik til 8 unser filtrert vann, legge rå honning å blidgjøre hvis ønskelig. Drikk tonic i stedet for vann eller andre drikker, og satse på tre glass per dag.

Apple cider eddik kan også inkluderes i kosten ved å bruke det som en ingrediens i dressinger og marinader. Du kan bake med eple cider eddik i noen oppskrift som krever melk eller kjernemelk. Bare legg en spiseskje av eple cider eddik til en kopp melk for hver kopp butter kreves av oppskriften.

Bivirkninger

Mens noen folk rettsmidler ringe for å gjøre et eple cider eddik omslag og bruke det på huden for å redusere betennelse og hevelse, er dette sannsynligvis ikke nyttig. Apple cider eddik inneholder eddiksyre, som kan irritere eller brenne huden din.

Drikker eple cider eddik direkte kan irritere magen og forverre magesår.

Langvarig bruk av eddik kan slites ned emaljen på tennene dine. Ved hjelp av et strå å nippe eple cider eddik tonic kan bidra til å unngå denne bivirkningen.

betraktninger

Carpal tunnel syndrom kan ha mange årsaker, og ofte en kombinasjon av behandlinger er nødvendig for å få lindring. Legge eple cider eddik til kosthold kan være nyttig, men kan ikke være nok til å kurere eller forebygge smertene fra å komme tilbake. Du må kanskje ta eddik i flere uker før du ser de fulle resultatene av behandlingen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com