Nye utviklingstrekk i behandling av Fibromyalgi

August 3

Nye utviklingstrekk i behandling av Fibromyalgi


Fibromyalgi er en autoimmun sykdom. Det fører til symptomer som inkluderer muskelsmerter, en følelse av ubehag og tretthet. Det er flere nye utviklinger i behandling av sykdom.

Den guaifenesin protokollen

Den guaifenesin protokollen for behandling av fibromyalgi bruker legemidler som er markedsført for lufttetthet. Selv om det ikke er ansett som en kur, er det antatt at disse stoffene i store doser rense enzymer som forårsaker fibromyalgi symptomer fra pasientens kropp, noe som gir lindring av symptomer.

analgetika

Mens analgetika som paracetamol, er funnet å gi noen lindring av smerte symptomer, ikke alle mennesker ha nytte av dem. Den reseptbelagte stoffet Ultram brukes nå for smertelindring.

duloksetin

Tidligere ansett som et antidepressivt medikament, duloksetin, også kjent som Cymbalta, har vist lovende for noen fibromyalgipasienter i lettelser smerter og tretthet.

Lyrica

Drugs.com rapporterer at reseptbelagte stoffet Lyrica hjelper fibromyalgipasienter ved å arbeide med kjemikalier i kroppen som sender meldinger til hjernen.

muskel relaxers

Newfibromyalgiatreatment.com forteller besøkende språk at det har vært suksess behandling av fibromyalgi patenter med muskel relaxers.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com