Er spise sjokolade Bad Mens i første trimester?

October 12
Er spise sjokolade Bad Mens i første trimester?

Hvis tanken på å gi opp sjokolade i løpet av første trimester, og utover, gjør du bryte ut i en kald svette, være trygg på at sjokolade er trygt å spise mens du venter. Det betyr ikke, men at du kan stikke så mye sjokolade i munnen som du vil. Mens visse typer sjokolade leverer næringsstoffer din voksende baby trenger, er sjokolade også høy i mettet fett og sukker, og inneholder også små mengder koffein.

Kalorier, fett og sukker

Ulempene til å spise mye sjokolade, men det er helt trygt, er at den behandler inneholder store mengder kalorier, fett og sukker, og for mye av noen av disse kan øke risikoen for vektøkning, noe som er et problem for mange kvinner under svangerskapet. En 1.55-unse melkesjokolade bar, for eksempel, inneholder 235 kalorier, 13 gram fett og 22,7 gram sukker. Det samme beløpet av hvit sjokolade har 229 kalorier, 13,6 gram fett og ca 25 gram sukker, som er mer enn 6 teskjeer. En lignende servering størrelse av mørk sjokolade har 246 kalorier, ca 15 gram fett og 15 gram sukker.

koffein innhold

En annen potensiell ulempe å spise sjokolade i løpet av første trimester er at den inneholder koffein. Ifølge Babycenter nettstedet, er moderate mengder koffein regnes som trygt under svangerskapet. Å spise en liten mengde sjokolade er ikke så bekymringsfullt fordi det søte behandler er langt lavere i koffein enn kaffe eller te, men hvis du spiser mye sjokolade, kan det legge opp. En unse av sjokolade har ca 26 milligram koffein, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Begrens deg til 200 milligram koffein eller mindre per dag i løpet av første trimester, samt hele svangerskapet, March of Dimes advarer.

The Good News

Når du har en porsjon sjokolade i løpet av første trimester, vil du ta i visse næringsstoffer som det ufødte barnet trenger for å vokse skikkelig. En 1.55-unse servering av melkesjokolade leverer 1,03 milligram jern mot daglige mål på 27 milligram. Tilstrekkelige mengder jern øke sjansene for at du vil levere en full-term spedbarn og at babyen blir en normal fødselsvekt. Hvit sjokolade inneholder ikke jern, men mørk sjokolade inneholder enda mer enn melkesjokolade. Melk og mørk sjokolade leverer også sink og vitamin K, men hvit sjokolade inneholder langt mindre av disse næringsstoffene. En 2008 artikkel publisert i "Epidemiology" rapporterer at sjokolade kan redusere risikoen for svangerskapsforgiftning, som er høyt blodtrykk under svangerskapet.

Inkludert Sjokolade i første trimester Diet

Hvis du har svangerskapsdiabetes, er det nok best å hoppe over sjokolade, men, selvfølgelig, snakk med legen din om hva ditt kosthold bør se ut hvis du har blitt diagnostisert med denne tilstanden. Når du spiser sjokolade, spise det i moderate mengder, og velger mørk sjokolade, som inneholder mindre sukker enn melk eller hvit sjokolade. Spis en unse eller så som en velsmakende dessert eller riv sjokolade over vanlig gresk yoghurt for en godbit som også er rik på kalsium og protein.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com