Hvordan forbedre sene styrke

March 8

Øke styrke og tone musklene dine er et godt mål, men med svake sener du øke dine sjanser for å bli satt på sidelinjen på grunn av en skade. En stor mengde av din styrke styres ikke bare av muskler, men etter musklene arbeider i samarbeid med sener. Nærmer din fitnesstrening med disse "muskelseneheter" i tankene vil hjelpe deg å bygge styrke og holde deg trygg i prosessen.

Bruksanvisning

1 Utfør øvelser som knebøy, benkpress, bak nakken presser, og utvidelser som fokuserer på å bygge muskelstyrke. Men for å fokusere på dine sener du trenger for å utføre disse øvelsene over en kortere utvalg av bevegelse. For eksempel vil benk-trykke på en avstand på bare fem inches fokusere mer arbeid inn i sener.

2 Øk fleksibiliteten ved å gjøre øvelser som pilates eller yoga. Sene styrke er ikke bare definert av hvor mye senen kan støtte, men også ved sin fleksibilitet. Enhver sene-styrke trening du deltar i bør ha elementer av fleksibilitet trening.

3 Snakk med en personlig trener med en dyp kunnskap i sene styrke. Forskjellige oppgaver krever forskjellige typer av sener, og din trener kan hjelpe deg med å finne det beste løpet for det du trenger. Som et eksempel, løpere nytte stivere kneet sener på grunn av mekanikken i drift, mens vektløftere kanskje ikke. Som med alle treningsprogram, jobbe med hva som er best for deg.

4 forplikte seg til å forbedre muskel og sene styrke på en daglig basis. Enkle øvelser som å ta trappene eller gjøre noen push-ups kan hjelpe deg å bygge sene styrke på dager som du ikke kan treffe gym.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com