Tiltak for ørevoks fjerning

October 10

Ørevoks buildup kan være et vanskelig problem å håndtere, men med den rette tilnærmingen kan du få gode resultater. Rene ører ikke alltid korrelerer med bedre hørsel, men en alvorlig blokkering kan sikkert hindre hørselen, så det er bedre å være føre var døv i dette tilfellet.

Ingen Bomullspinner

Q-tips eller bomullspinner faktisk presse mer voks ned i ørekanalen enn de effektivt kan ta ut, så det er faktisk tryggere og mer praktisk å bruke noe som kalles en "øret hakke." Q-tips har bidra til å fjerne voks, men det må være betydelig løsnet fra veggen av øregangen først. Øre picks er vanligvis laget av plast eller rustfritt stål, og det er mange forskjellige varianter. Noen kommer med en bomullspinne allerede festet til den ene enden. Disse enhetene har vanligvis en slags scoop eller design som gir enkel skraping av øregangen for å spesifikt løsne voks. De er vanligvis mer effektive på hardere type tørr ørevoks, men de kan også brukes på våt ørevoks.

Metoder som involverer å sette inn noen form for rengjøring apparatet inn i øret bære betydelig risiko for perforering av trommehinnen og andre potensielle skader. Hvis du ikke er forsiktig, eller hvis prosedyren ikke er gjort av en profesjonell, det kan være smertefulle konsekvenser. Du bør alltid konsultere en lege før du tar saken i egne hender, spesielt hvis ørevoks situasjonen er allerede forårsaker hørselstap eller på annen måte er en stor plage.

Irrigasjon

Det er rikelig med væske som har vist seg nyttig for å hjelpe i utvinning av ørevoks, men vann kan være like effektive i vanning teknikker. Du kan bruke alt fra olivenolje til spesielt utviklet løsninger for å målrette ørevoks klynger seg til øret. En vann og eddik oppløsning er en av de mest vanlige blandinger som brukes i vanning teknikker.

Væsken skal være sprøytet inn i øret med utvendig klaff blir trukket opp og tilbake for å holde kanalen åpen. Den beste enheten for dette formålet er en av de blå pære sprøyter du kan finne på apotek. Væsken strømmer langs kanalen gulvet, reagerer med voks og rusk underveis og til slutt løsner det og tømme den ut. Løsningen er alltid best hvis det blir oppvarmet til tilnærmet kroppstemperatur, og det kan gjøres med jevne mellomrom uten alvorlige bivirkninger som følge. Hastigheten av strømningen bør reguleres til enhver tid, som sprengnings ørekanalen med for mye væske for tidlig kan føre til komplikasjoner. Igjen, kan en profesjonell utføre denne prosedyren og / eller gi deg råd om hvordan du skal fortsette behandlingen på denne måten.

Alternativ Alle naturlige metoder

Ear candling, eller øret koning, er en annen metode brukes for å trekke ørevoks ut av øregangen, men denne prosessen har mange skeptikere. Ut av alle metodene, synes dette å være den farligste siden det involverer brann. Du i utgangspunktet kjøpe en øre stearinlys eller kjegle og putte den i øret med fettet enden av kjeglen mot taket. Du ligger på siden med lyset brenne ned fra toppen til du ikke orker varme eller flammen slukker. En tinfoil-innpakket papir plate med en hullet i midten brukes til å holde brennende glør som faller fra stearinlys fra å sette håret i brann eller brenne huden rundt øret.

Selv om denne metoden er gjenstand for utallige attester og video bevis som synes å foreslå det suger mye voks fra ørekanalen, sier ekspertene studier har tilbakevist denne metoden. Men det finnes nettsteder der ute som fraråder alle øre stearinlys praksis og peker på minst en studie som viste voks som resulterte i lyset etter brenning inneholdt ikke noen menneskelige øret voks i det hele tatt.

De som sverger til denne metoden ofte hevder den har makt til å fjerne giftstoffer fra hele kroppen gjennom øregangen. Det gjenstår å se hvorvidt det enda fjerner voks, men det er populær nok til å inspirere noen terapeutiske spas å omfavne den teknikken og belaste $ 30- $ 40 for en typisk øre-coning økt.

Du kan prøve denne metoden selv for ca $ 8 for et sett med to øret lys, men sørg for at du blir nøye overvåket under prosedyren. En video funnet på nettet viser en kvinne som vifter med et par av saks for å klippe bort glørne av lyset (som er laget av noe mer som voks papir enn en vanlig stearinlys materiale) før de blir for store og flyte av. En annen fare er forbundet med dårlig gjort øret lys som faktisk kan sende voks avføring inn i øret. Sjekk online vurderinger (den første linken i Resources vil hjelpe deg å komme i gang) og se etter lyset merke som er mest anbefalt før du prøver denne teknikken på deg selv.

Selvfølgelig er den beste måten å fjerne ørevoks holde den fra å bygge opp i første omgang. Tyggegummi og snakker faktisk vil bidra til å forhindre ørevoks buildup, som kjevemuskelen bevegelser fungerer som den beste pumpen å holde øregangen ren.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com