Hva skjer hvis en keeper er utenfor boksen med ballen i hendene i løpet av et Soccer Game?

September 24
Hva skjer hvis en keeper er utenfor boksen med ballen i hendene i løpet av et Soccer Game?

Når en fotball keeper forblir inne i feltet, beholder han evnen til å berøre ballen med hendene. Når utenfor området, regler mot å håndtere ballen gjelde for en keeper akkurat som de gjør til en utespiller. Håndtering ballen utenfor mål boksen gir motstanderne direkte frispark.

Mål Box Regler

I motsetning til mange idretter forskrifter, i hvilken fot posisjonering saker, posisjonen til ballen dikterer om keeper kan ta på den. Hvis ballen er over streken og i mål er å holde den, så dommeren kan blåse fløyten og stoppe spillet. Motsatt kan en keeper som står helt utenfor boksen røre en ball som er inne i målet boksen området uten straff.

Frispark

Når dommeren bestemmer at keeper har ulovlig håndtert ballen utenfor boksen, fløyta blåser og spille stopper. Dommeren plasserer ballen på stedet av brudd. Når spillet fortsetter, får motstanderlaget direkte frispark på mål.

Disiplin

En keeper som begår et brudd utenfor boksen vanligvis bare vil risikere å motta et kort eller blir sendt av banen hvis håndteringen var tydelig opptatt av å hindre en overhengende mål fra å gå i mål.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com