Herbal Tea for Forkjølelse & amp; allergi

July 22
Herbal Tea for Forkjølelse & amp; allergi

Forkjølelse og allergi er tydelig forskjellige lidelser, men kan gi lignende symptomer, inkludert nysing, tette bihuler, rennende nese, kløe i halsen og sinus hodepine. Forkjølelse målene de øvre luftveiene og er et resultat av eksponering for en av mer enn 200 forskjellige kalde virus. Allergi er et resultat av immunforsvaret reagerer unormalt å ellers harmløse stoffer. Urtete, laget av en rekke urter, kan tilby noen lettelse for milde kalde eller allergisymptomer. Se legen din dersom symptomene vedvarer, og spør legen din om urtete er trygt for deg.

Urtete for allergier

Når du inhalerer, svelges eller støter på et stoff som du er allergisk, er kroppens reaksjon for å produsere histamin, som utløser irritasjon, hevelse, økt slimproduksjon og utvidelse av blodårene. Urtete som inneholder naturlige antihistaminer kan redusere milde allergisymptomer. Den "Gale Encyclopedia of Alternative Medicine" lister brennesle, lakris rot, kinesisk skullcap, gingko, solhatt og krampe bark som potensielt gunstige te for behandling av allergi.

Urte-te mot forkjølelse

Urtete som kan være nyttig i behandling av symptomer på forkjølelse er enten antiviral eller tenkt å stimulere immunsystemet til å hjelpe bekjempe kulden virus. Disse urtene inkluderer ingefær, kaprifol, glatte alm, echinacea, goldenseal, brennesle, Astragalus, eldre, eucalyptus, boneset og ryllik, rapporterer "Gale Encyclopedia."

Preparat

Følg instruksjonene på pakken for å lage urtete og ikke drikke mer enn det maksimale foreslåtte beløpet. Den "Gale Encyclopedia" antyder en generell metode for å lage urtete --- helle en kopp kokende vann over 1-2 ts. urt og bløtlegging i fem til ti minutter før anstreng. Hver urt har sine egne egenskaper og potensielt giftige nivåer, men så snakk med legen din før behandling av en forkjølelse eller allergi med noen urtete.

betraktninger

The Food and Drug Administration, FDA, ikke regulere produksjonen av urtete; Dermed har du ingen garanti for at eventuelle te er fri for plantevernmidler eller andre forurensninger. Mens urter kan være nyttig for å redusere noen allergi eller forkjølelse symptomer, kan de også forårsake bivirkninger. Urtemedisiner kan ikke erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, så bruk urtete etter legens tilsyn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com