Hvordan registrere en gammel Pellet Gun

March 1

Hvordan registrere en gammel Pellet Gun


En pellet pistol bruker vanligvis lufttrykk for å utvise en pellet fra snuten. Som med alle skytevåpen eller prosjektil-lansering enheter, kan pellet våpen være farlig. I noen rapporterte tilfeller har det også vært relaterte dødsfall. Dette bør bli bedt om å sørge for at alle dine juridiske baser er dekket, og at du har alle nødvendige dokumenter og tillatelser som gjelder for ditt område av bolig. Registrering av pelleten gun, gammel eller på annen måte, kan være blant disse prosesser.

Bruksanvisning

1 Sjekk statens lovgivning. Ettersom enkelte land ikke vurdere en pellet pistol for å falle inn under definisjonen av et skytevåpen som må registreres. Michigan er en av dem. Andre stater, som New Jersey, gjør. Ta kontakt med din lokale politiet for å finne ut om denne prosessen er nødvendig.

2 Forskning tilstand dokumentasjon. Staten kan kreve at du fyller ut et skytevåpen registreringsskjema. I andre, for eksempel Illinois, må du søke om et spesielt kort. I Illinois, kalles dette en foid eller skytevåpen Eiers ID-kort. Du kan starte ved å kontakte statens Justice Department of State Police.

3 Fullfør materialer. Når du har funnet formen eller kort (enten gjennom et statlig eller lokale kontor eller online), fylle ut skjemaet og sende det til riktig adressat. Mest sannsynlig vil dette kreve et gebyr. Send avgiften, i krevde mør, sammen med søknad om så oppgitt. Skjemaet vil kreve grunnleggende informasjon og sannsynligvis en opptelling av våpen, inkludert serienummer. Det kan også be deg om å oppgi navnet på personen / organisasjonen som solgt eller gitt deg våpenet. Avgifter er vanligvis mellom $ 10 og $ 30. I Hawaii, er det $ 9,25.

4 avventer et svar på søknaden i posten eller via telefon. Dessverre er dette en viktig del av prosessen. Staten kan gi deg en tidsramme, slik at du kan vite når du kan forvente et svar angående din søknad. I Illinois, er dette 30 dager.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com