Familie økonomisk hjelp

July 8
Familie økonomisk hjelp

Kjølvannet av 2009 finanskrisen gjaller over hele USA, spesielt med arbeider familier som sliter med gjeld, en svekket boligmarked og arbeidsledighet. Økonomisk stress skaper ustabilitet og frykt. Men det er økonomisk hjelp fra en rekke kilder hvis du og din familie sliter.

boliglån Assistance

Det amerikanske Department of Housing og Urban Development, eller HUD, i 2010 lanserte en kort Refinance Mulighet for undervanns huseiere - familier som så sine lokale boligmarkedene tørke opp som følge av den økonomiske nedgangen og nå skylder mer på sine boliglån enn huset deres er verdt. For å være kvalifisert må du oppfylle visse kriterier, inkludert en kreditt score lik eller større enn 500, og eiendommen må være din primære bolig.

I tillegg er flere stater har programmer som er laget for å hjelpe familier negativt påvirket av nedgangstidene beholde sine hjem. Michigan, Arizona, Florida og California øremerket $ 1.4 milliarder for å hjelpe de arbeidsløse og de med undervanns boliglån i unndra foreclosure, ifølge Family økonomisk hjelp USA. Oregon, Nevada, Rhode Island, North Carolina, South Carolina og Ohio implementert lignende programmer. Programmene, som retter seg mot familier som ikke er kvalifisert for tradisjonelle boliglån modifikasjon og avlastnings planer, har total finansiering på $ 2,1 milliarder kroner.

Rapid Response service

Det amerikanske Department of Labor Rapid Response Services for permitterte arbeidstakere hjelper familier berørt av arbeidsledighet. Utdannede spesialister gi informasjon om arbeidsledighet forsikring, utdanning og opplæring, og fordeler. Rapid Response tilbyr jobbsøking assistanse samt workshops på CV bygning, intervjutrening, økonomisk planlegging og stressmestring. Familier kan kvalifisere for inntektsstøtte i tilfeller der en forelder jobb ble outsourcet utenlands.

gjeld Hjelp

Consumer gjeld vevstoler for mange familier, spesielt når redusert kontantstrøm får dem til å stole mer og mer på kredittkort for grunnleggende som mat og klær. Ifølge Family økonomisk hjelp USA, 2009 vitne til en svimlende $ 900 milliard i utestående kredittkort gjeld. Federal regler i kraft i 2010 fjerne noen avgifter, inkludert de på inaktive kort. Også dobbelt fakturering sykluser og renteøkninger uten umiddelbar varsel ikke lenger er tillatt, ifølge Family økonomisk hjelp USA, og som kan hjelpe noen familier håndtere sin gjeld. Profesjonelle gjeld rådgivere kan arbeide med kreditorer til lavere månedlige utbetalinger - noen ganger med så mye som 60 prosent.

Omskolering

Regjeringen programmer designet for å trene folk til bedre betalte jobber nytte familier ved å tilby muligheten for en høyere levestandard og mindre stress over jobbmuligheter. Ifølge US Department of Labor, som sitert av Family økonomisk hjelp USA, oppsagte arbeidere som avsluttet opplæring for etterspurte sektorer som helse, teknologi og fornybar energi tjente 29 prosent mer penger.

Cash Flow

For cash-strapped familier, kan det være magert uker mellom paychecks. President Obama undertegnet Recovery Act i 2009, som etablerte Emergency Beredskapsfondet for statlige Temporary Assistance for trengende familier programmer. Opp til $ 5000 millioner er tilgjengelig for å garantere utgifter knyttet til kortsiktige fordeler eller subsidiert sysselsetting. Kriteriene varierer fra staten.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com