Hva er meningen med blodsukker testresultatene?

February 13

Hva er meningen med blodsukker testresultatene?


For at kroppens celler til å fungere mest effektivt, må en jevn konsentrasjon av glukose opprettholdes i blodet ditt. Når blodsukkernivået er stadig for høyt eller for lavt, kan det føre til komplikasjoner for helsen.

Egenskaper

Blodsukkernivået er naturlig høyere etter et måltid fordi kroppen får glukose gjennom fordøyelsen av karbohydrater. Derfor, om blodsukkertestresultatene er høy, lav eller normal avhenger av når du hadde ditt siste måltid.

typer

Betydningen av figuren resultatene av en blodsukkerverdi varierer i overensstemmelse med typen av test som brukes for å måle glukosenivåer. Den Fasting Plasma blodsukker test måler blodsukkernivået etter at du har fullført et 12-timers rask; den glukosetoleransetest evaluerer glukosenivåer etter en åtte timers faste er fullført, fulgt av inntak av en konsentrert glukose drikke; og Random blodsukkertest kan tas når som helst.

lave nivåer

Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, er et resultat under 70 mg / dL (milligram per desiliter blod).

Generelle Diagnoseresultater

Fasting Plasma blodsukkernivåer over 126 mg / dl kan være en indikasjon på diabetes. For glukosetoleransetest, en leser over 200 mg / dl er også tegn på diabetes. Tatt på måfå, hvis to vilkårlige testmålinger komme tilbake 200 mg / dL eller høyere, er det grunn til bekymring, og ytterligere tester må utføres.

diabetiker Ranges

Til syvende og sist, hvis du har diabetes, er legen din best rustet til å finne ut hva et akseptabelt blodsukker serien er for deg.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com