Viktig Vitaminer & amp; Mineraler for menn

July 7
Viktig Vitaminer & amp; Mineraler for menn

Dr. Mehmet Oz - siterer en studie som fant på 3 millioner mennesker i undersøkelsen, mindre enn 1 prosent oppfylt sine daglige vitamin og mineral behov - statene alle trenger en multivitamin. Han påpeker at menn ikke trenger en multivitamin som inneholder jern, men at spesifikke vitaminer og mineraler kan bidra til å sikre god helse hos menn.

Sink for prostata helse

Sink øker immunforsvaret, hjelper kroppen din med enzymprosesser og bidrar til å optimalisere dine sanser av smak og lukt. For menn er sink også et viktig mineral på grunn av sin rolle i prostata helse. Ifølge Dr. Oz, er prostata kreft en ledende dødsårsaken blant menn, og de fleste menn har i det minste noen unormale prostataceller etter når de blir eldre. De prostata vev lagrer mest sink, og lavere nivåer har en mulig sammenheng med høyere forekomst av kreft. Dr. Oz anbefaler å supplere med ikke mer enn 40 milligram daglig for å redusere sjansen for bivirkninger fra overdrevent inntak, som kan inkludere hodepine og diaré.

Vitamin C

I "Vitaminer og mineraler," Dr. Zina Kroner forteller at vitamin C er viktig for et sunt hjerte. Vitamin C kan forebygge hjerteinfarkt og holde den skjøre slimhinnen i hjertets blodårer smidig. En studie i mars 1997 utgaven av "BMJ" fulgt en gruppe middelaldrende menn uten pre-eksisterende hjertesykdommer. Forskere bestemt menn med mangelfull nivåer av vitamin C var 3,5 ganger større sannsynlighet for å få hjerteinfarkt. Menn trenger 90 milligram av vitamin C daglig.

Selen for Sunn Sperm

Selen er et viktig mineral som kan spille en rolle i hjertet helse, forebygge kreft og hemme kognitiv svikt, men mer forskning er nødvendig, ifølge Office of Kosttilskudd. For menn er selen viktig for å redusere risikoen for prostatakreft og for å lage sunn sperm. En liten studie, publisert i en 2003-utgaven av «Systems Biology i Reproductive Medicine," funnet 225 mikrogram selen kombinert med 400 milligram av vitamin E daglig i tre måneder økt sperm motilitet og forbedret sædkvalitet hos deltakerne. Menn bør få minst 55 mikrogram daglig.

vitamin D

Vitamin D er nødvendig for mange kroppsfunksjoner, inkludert benvekst og celledød. En studie i februar 1997 utgaven av "Diabetologia" fant at eldre menn med vitamin D-mangel var mer sannsynlig å bli glukose intolerant. En eldre studie følgende 1,954 menn, publisert i en 1985 utgave av "The Lancet" fant en sammenheng mellom lavere vitamin D og kalsium nivåer og en større forekomst av tykktarmskreft. En annen studie, publisert i emisjonen i februar 2006 "Journal of the National Cancer Institute," målbevisste menn med vitamin D-nivåer av minst 25 nanomol per liter som sirkulerer i blodet hadde mindre risiko for å få eller dø av fordøyelsesrelaterte kreftformer. Forskerne konkluderte med tilskudd av minst 1500 internasjonale enheter daglig var nødvendig for å nå 25 nanomol per liter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com