Vitaminer & amp; Mineraler for indre øret problemer

February 15
Vitaminer & amp; Mineraler for indre øret problemer

Enkelte vitaminer og mineraler kan avlaste forstyrrelse av indre øre problemer. Væske i mellomøret stimulerer hørselsnerven i det indre øret for å lage lyd. Likevel, når denne væsken blir infisert i det indre øret, kan du oppleve smertefulle og vedvarende øreverk, svimmelhet, tap av balanse, hørselsproblemer og feber. Ta kontakt med legen din om vitaminer og mineraler for indre øre problemer.

vestibulære lidelser

Vestibulære lidelser innebærer det vestibulære system, som inkluderer det indre øret og hjernen som behandler sanseinformasjon påvirker øyebevegelser og kontrollere balanse. Vertigo, vestibularisnevritt, labyrinthitis, akustisk neuroma og Ménières sykdom er vanlige lidelser i det indre øret. Ménières sykdom fører til plutselige episoder av vertigo, et symptom preget av en følelse av bevegelse, varierende hørselstap, tinnitus og trykkøkning i øret. Tinnitus er en lidelse preget av ringing i øret. Ménières sykdom kan plage folk i alle aldre, men ser ut til å påvirke folk i 40-årene og 50-årene mest. Hvis venstre ubehandlet, kan svimmelhet øke risikoen for fallende, ulykker og permanent hørselstap.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 er et vannløselig vitamin avgjørende for riktig nevrologisk funksjon. En mangel på vitamin B-2 kan øke risikoen for tinnitus. Øke inntaket av vitamin B-12 kan lindre symptomer på tinnitus. Forskning av forskere ved Chaim-Sheba Medical Center i Ramat-Gan, Israel, og publisert i mai-april-utgaven av "American Journal of Øre" i 1993 oppdaget at pasienter med tinnitus og hørselstap hadde et vitamin B-12 mangel. Forskerne fant også at vitamin B-12 terapi kan forbedre symptomer assosiert med tinnitus.

Sink

Sink er et spor mineral som spiller en viktig rolle i å stimulere immunforsvaret og hjelpe enzymer i cellulære kjemiske reaksjoner. En sinkmangel er assosiert med utvikling av tinnitus, og tilskudd kan redusere symptomene på ringe uorden. Forskning av forskere ved University of Iowa i Iowa City og publisert i "Progress in Brain Research" i 2007 rapporterer at sinkmangel øker risikoen for tinnitus, og administrasjon av mineralet har en gunstig effekt på å forbedre symptomene.

kalium

Kalium er et mineral du trenger for å bidra til å regulere væskebalansen i kroppen og kan forbedre væskebalansen av mineraler i endolymph, en type væske i det indre øret. Den væskebalanse av mineraler blant kalium, natrium, klorid og andre elektrolytter i det indre øret kan endres med skade eller sykdom. Opprettholde stabiliteten i denne væsken med tilstrekkelig kalium er avgjørende for å opprettholde din helse.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com