Little Red Humper på brystet

January 11

Et utslett, også kalt dermatitt, kan føre til små røde nupper å utvikle seg på brystet. Noen utslett kan bare være en pinlig plage, mens andre, spesielt når det kombineres med andre symptomer som feber, kan være tegn på en alvorlig tilstand. Derfor er det viktig å forstå hvilke forhold forårsake utslett på brystet, og hvordan de kan behandles.

symptomer

Symptomer på et utslett kan inneholde små røde nupper, blemmer, kviser eller klumper på brystet. Den Kidshealth hjemmeside forklarer at disse humper kan være kløende, tørr og med skjellende. De kan også blåse opp fra huden ut av irritasjon og kan noen ganger være ledsaget av en feber. Selv om noen utslett kan utvikle umiddelbart, for eksempel når offeret kommer i kontakt med en allergisk stoff, kan det ta flere dager før noen ytre tegn blir lagt merke til.

årsaker

I henhold til MedlinePlus nettside, kan utslett på brystet være forårsaket av en rekke objekter og tilstander. Utslett kan oppstå som følge av kontakteksem, hvor gjenstander som gift eik, såper, fargestoffer som finnes i klær og vaskemidler inflame og irritere huden. Utslett kan også utvikle seg på grunn av stress, overskytende olje på huden og med bruk av lotions som er alkoholbasert. I tillegg kan medisinske tilstander som psoriasis, helvetesild og impetigo være ansvarlig for brystet utslett.

Behandling

Å behandle en belastende utslett, er det viktig at den lidende avstå fra å skrape støt. Selv om dette kan gi midlertidig lindring for en hvilken som helst kløe forbundet med tilstanden, kan det også føre til en arr eller infeksjon. For utslett forårsaket av eksem eller et allergen, kan en lege foreslå en sterk mykgjørende fuktighetskrem, Calamine lotion eller havregryn bad. I tillegg kan en-prosent hydrokortison krem ​​være fordelaktig. For alvorlige klør, kan han anbefale et antihistamin.

Forebygging

For å hindre dannelse av utslett, anbefaler Kidshealth nettside som den lidende unngå produkter og stoffer som kan forårsake allergiske utslett som nikkel smykker, Poison Ivy og parfymerte bade eller kroppsprodukter. Hvis allergisk mot en bestemt insektsbitt, bør han søke insektmiddel før du drar utenfor. For brystet utslett relatert til eksem, bør han unngå lange, varme dusjer og sterke såper som kan tørke ut huden og provosere symptomer.

advarsler

Krisepersonell bør kalles umiddelbart hvis en kiste utslett offer opplever kortpustethet, hevelse i ansiktet eller et utslett som blir lilla i fargen. I tillegg må lege oppsøkes hvis offeret har leddsmerter, hevelse eller ømhet i utslett området, striper av rødt, feber eller en flåttbitt. Hvis en ny medisin som forårsaker utslett, er det viktig at medisinen fortsettes med mindre en lege råder på annen måte.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com