Foods å spise for en perfekt Cleanse

July 11

Fordelene ved rensing har vært praktisert og studert i hundrevis av år, og når det kommer til rensing som et middel til å avgifte kroppen din, er det hundrevis av rens alternativer tilgjengelig. Selv om fordelene ved å avgifte kroppen din er udiskutabel: rødme bakterier, virus og parasitter samtidig hjelpe immunsystemet (for å nevne noen), hjelpe kroppens naturlige detox system kan bidra til å lindre trøtthet og viktigst, skylle ut innvollene.

Hvordan kan jeg plukke gjøre det rette Detox / Fast?

Finne en god detox system som fungerer for deg og vil hjelpe deg å nå dine mål er viktig. Men som du gjør forskning, vil du se mange av detox systemer oppmuntre de samme få ting: frukt, grønnsaker, urtete og vann. Vann er den viktigste delen av enhver rens. Bestem dine mål. Og for metabolske årsaker, er frukt fasting et spesielt klokt valg.

frukt Fasting

Frukt faste er en svært effektiv måte å rense kroppen din uten konstant sult eller som krever mange merkelige ingredienser. Det er også mer effektive enn juice eller vann fasting fordi tygge og svelge ekte mat gjør at fordøyelsessystemet til å forbrenne maten som normalt, og hindrer stoffskiftet fra å komme inn sparemodus.

Hvor lenge bør jeg Frukt Fast?

Frukt faster kan gjøres hvor som helst fra 3 til 30 dager, men husk jo lenger du rask, jo vanskeligere kan det være å bryte fasten. I morgen velger høyere kalorifattig frukt (tror appelsiner, mango og lignende) fordi de setter tempoet for stoffskiftet hele dagen. Sørg for å drikke mye vann i løpet av dagen, og også ta hensyn til sult.

Ha din neste servering av frukt - uansett typer uansett hvor mange du vil - hver gang du er sulten. Også noen frukt dietter oppfordrer deg til å drikke grønnsaksjuice mens du faster for å sikre at du får viktige vitaminer og mineraler, og husk (hvis du bestemmer deg for å juice) som de beste ytelser fra juicing er når du forberede juice selv .

Hvordan kan jeg avslutte / bryte fasten når jeg er ferdig?

Når slutter eller "bryte" en rask, som det ofte kalles, fortsette å observere kroppen din når du blir sulten, og spiser bare da. Husk hele ideen med faste er å spyle giftstoffer, så hold det i tankene når du gjeninnføre deg til ulike matvarer. Start med grønne grønnsaker og nøtter, og etter en dag eller så, legge til ett eller to porsjoner med havre eller brun ris i kostholdet ditt. De siste ting du bør vurdere å bringe tilbake, hvis i det hele tatt, er kjøtt og meieriprodukter. Kylling, fisk og egg er gode kilder til protein og en porsjon per dag vil ikke skade. Men ost og rødt kjøtt kan føre til at noen ubehag i fordøyelsessystemet, og bør unngås.

Hvor ofte kan jeg fort?

Du kan spole så mange ganger i året som du ønsker. Det ville være klokt, hvis fastende ofte, for å gjøre kortere faster. Husk at et sunt kosthold er et balansert kosthold, og begrense for mye for ofte kan være risikabelt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com