Hvor lang tid tar det for 5HTP å arbeide?

August 11

Hva 5-HTP er brukt for

En aminosyre, 5-HTP eller 5-Hydroxytryptophan, bidrar til å skape serotonin, et kjemikalie i hjernen. Lave serotonin hos mennesker kan føre til mange vanlige problemer som fedme, depresjon, hodepine og muskelsmerter. Mange helseproblemer kan bli hjulpet og muligens eliminert hvis serotoninnivået i hjernen blir hevet. 5-HTP kan bidra til å heve serotoninnivået. Effektene og fordelene av 5-HTP har vært studert intenst for de siste 30 årene, og det har vært brukt som medisin i europeiske land siden 1970-tallet.

Dosering og hvor lenge det tar å jobbe

Doseringen og lengden av tids 5-HTP tar til å arbeide avhengig av at en person tar aminosyre. Hvis noen lider av hodepine, depresjon eller vektproblemer, så det anbefales å ta 50 mg 5-HTP tre ganger om dagen. I en til to uker, bør personen føler en forskjell i kroppen hans og se noen resultater. Hvis ingenting ser ut til å være i endring, så kan dosen økes til 100 mg. Det anbefales å ta 5-HTP som kapsler eller tabletter for å unngå kvalme. Hvis en person tar tablettene fordi han har problemer med å sove, bør han ta 100 til 300 mg av 5-HTP ca 30 til 45 minutter før sengetid, og det tar cirka tre dager til å begynne å jobbe. 5-HTP er et kosttilskudd og ingen resept er nødvendig. Hvis en person planlegger å ta 5-HTP kontinuerlig, bør han være klar over noen problemer som har blitt funnet i å ta mer enn 300 mg av dette tillegget per dag i lange perioder av gangen. Han bør få en blodprøve hver 3. måned.

Tillegget i kroppen

Et menneske kropp skaper naturlig 5-HTP. Det skaper det fra tryptofan, en aminosyre. I kroppen, er 5-HTP brukes til å produsere serotonin. Kosttilskudd, slik som 5-HTP, kan kjøpes i helsekostbutikker for å hjelpe med problemer hvis kroppen ikke har nok 5-HTP eller serotonin på egen hånd.

Mangel på serotonin er ofte forbundet med karbohydrat cravings. Dette skyldes at når en person spiser karbohydrater, øker hans nivået av serotonin i hjernen for en kort tid. Å spise for mange karbohydrater kan føre til vektproblemer. Kroppen bruker 5-HTP supplement for å øke serotonin i kroppens celler og stoppe cravings før de noensinne skje.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com