Aqua terapi for ryggsmerter

October 18

Aquatic terapi er en type av fysisk terapi hvor pasientene motta muskel og skjelett rehabilitering i vannet. Dette gir en lav-effekt betyr for personer som lider av alvorlige problemer å få hjelp uten ubehag vanligvis forbundet med rehabilitering på land. Nedre ryggsmerter er et vanlig problem som kan behandles med aqua terapi, og gir både umiddelbar smertelindring og langsiktige helsemessige fordeler.

Aqua Basics Therapy

Aqua terapi gir en null-effekt miljø med å gjennomgå fysisk rehabilitering for muskel- og skjelett helsespørsmål. Oppdriften i vannet gjør for spinal dekompresjon, oppmuntre jevn bevegelse av leddene i ryggen. I tillegg til de rotere plater, hjelper vann terapi alle skjøter mer flytende bevegelser uten å måtte understøtte kroppsvekt, noe som reduserer friksjonen og minske smerte i disse områder (se Resource 2).

En ekstra fordel med vannterapi er at motstand fra vannet styrker musklene uten å sette noen ekstra press på leddene. Utføre oppgaver gir undervannskorsryggen muligheten til å bygge styrke uten at det går leddstabilitet. Aquatic terapi vil også forbedre sirkulasjonen i nedre ekstremiteter, som kan reversere betennelse i beina, noe som gir musklene i korsryggen en pause fra å bære spenning (se Resource 1).

Tilbake smerte og Hydroterapi

Bestem hva dine spesifikke problemene er, og nøyaktig hvor ryggen din smerte er stammer fra. Å få en profesjonell diagnose for problemet vil gjøre det mye lettere for en fysioterapeut til å håndtere dine spesifikke problemer. Ta kontakt med en helsepersonell som er kjent med helseproblemer å se om aqua terapi kan hjelpe kilden til ryggsmerter (se Referanse 2).

Forbered deg på ditt første terapitime ved å strekke den skadde området, være forsiktig med å anstrengt muskler som kan forverre problemet. Tilbring tid med din terapeut for å formidle noen bekymringer eller konkrete problemområder du ønsker å jobbe med. Bare gå så fort som er behagelig for deg; noe ubehag kan være forbundet med den innledende oppgaver, men det bør ikke være noen smerte. Umiddelbart fortelle din terapeut hvis tilstanden forverres under eller etter økten.

Ha trener lære deg øvelser du kan gjøre på egen hånd. Ofte fortsetter rehabilitering utenfor en medisinsk setting kan hjelpe deg å føle deg mer komfortabel med øvelser og bevegelser. Sørg imidlertid at du følger instruksjonene nøyaktig for å unngå uhell skjerpende din skade. Bo med i løpet av behandlingen selv om du føler deg umiddelbar lindring. Ofte pasienter vil føle overfladisk lettelse etter bare noen få økter, men fortsatt trenger å løse de underliggende problemene som forårsaker ryggsmerter (se Reference 3).


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com