Hvordan du løser kontroll problemer

September 16

Hvordan du løser kontroll problemer


Du kan være en av dem som stadig trenger å være ansvarlig. Du har en vanskelig tid la andre jobbe med prosjekter, og folk stadig råde deg til å lette opp og stole på andre. Ønsker å styre ditt eget liv er normalt. Men høne du trenger for å utøve makt over de rundt deg også, bør du gå tilbake og lære å løse kontrollproblemer.

Bruksanvisning

1 Gi slipp på frykten for det ukjente. Tillat deg selv å la noen andre planlegge en date eller betale regninger for en dag og se at det er mulig å stole på andre for å gjøre ting. Begynn sakte. Overgi en liten kontroll om gangen. Spør dine venner og familie til å være tålmodig når du lærer å gi slipp på ting.

2 Realiser din familie og venner er forskjellig fra deg. De kan ha sin egen måte å gjøre ting på, men de kan være like effektive som deg. La andre bestemme selv hvordan de skal leve sine liv.

3 Snakk med andre om problemstillinger og temaer som interesserer dem. Arbeidet med å lytte og bidra til samtalen.

4 Share. La andre holder babyen, spise maten eller planlegge arrangementer med deg. Det kan virke enkelt, men å dele livet ditt med andre tillater dem å føle seg nærmere deg og til slutt mer fornøyd med forholdet.

5 Trust. Tillat ungdom til å gå ut og stole på at de kan komme hjem i rimelig tid uten intereference. Sett regler å følge, men at dine barn eller signifikante andre for å vise deg at de kan stole på.

6 Be om hjelp i å dele ansvar. Innse at du ikke trenger å gjøre det alene Andre vil helpy deg med husarbeid og oppgaver hvis du lar dem. Slipp behovet for å utmerke seg på alt.

Hint

  • Søke rådgivning hvis du oppdager at du ikke kan løse problemet selv. En rådgiver kan også foreslå å bringe din partner eller familie inn i økter for å diskutere parametrene av situasjonen.
  • Unngå å bruke fornærmelser og navn kall som et elektroverktøy. Kompliment andre i stedet for å kritisere dem for å forbedre dine relasjoner.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com