Sugar intoleranse hos barn

February 23
Sugar intoleranse hos barn

Sukker intoleranse er en fordøyelseskanal tilstand som rammer barn og voksne. Hvis begge foreldrene har blitt diagnostisert med fruktoseintoleranse, et annet navn for sukker intoleranse, vil barna ha en 25 prosent sannsynlighet for å ha samme tilstand, ifølge University of Maryland Medical Center. Sukker intoleranse er ofte forvekslet med en allergi, men det er en helt annen tilstand. Sukker intoleranse er forårsaket av en defekt i fordøyelsessystemet, mens en allergi er et resultat av en hypersensitivitet av immunsystemet.

Forårsake

Årsaken til sukker intoleranse hos barn er basert på barnets familie medisinsk historie. Det finnes ingen kur eller forebygging for denne tilstanden, men det er overkommelig gjennom endringer i kostholdet. Den tåler sukker, først og fremst fruktose og sukrose, er på grunn av den manglende evne til å fordøye sukker fordi tynntarmen ikke klarer å opprette aldolase B-enzym. Enzymer er proteiner som hjelper kroppen å bryte ned sukker og matvarer proteiner inn i en enkel form som kan absorberes av kroppen. Hvis barnet ikke produsere dette enzymet, vil sukker hun inntar dette forblir ufordøyd, forårsaker komplikasjoner.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer fra fruktoseintoleranse er vanligvis lett å identifisere. Hold oversikt over ditt barns kosthold og den type symptomer som utvikler etter han spiser visse matvarer. Vanlige symptomer kan være oppkast, gulsott, dårlig fôring, kramper, irritabilitet, søvnighet, gule øyne, lavt blodsukker og fussiness, ifølge MedlinePlus. Symptomene kan gradvis bli verre fordi manglende evne til å behandle sukker kan føre til giftige kjemikalier for å bygge opp i leveren og kan til slutt føre til leversvikt. Barnet kan også oppleve plutselige fall i blodsukkeret.

Forebygging

Når diagnosen, vil barnet ha for å fjerne all fruktose og sukrose fra hennes diett. Dette kan være vanskelig, fordi disse sukker finnes naturlig i honning, sirup og frukt, og blir ofte brukt i bearbeidet og pakket mat. Unngå sukker, høy fruktose mais sirup, frukt, fruktjuicer, melis, brus, flavored vann, sorbitol, sukret melk og sportsdrikker. Informer ditt barns skole, venners foreldre og andre omsorgspersoner om tilstanden for å hindre utilsiktet inntak av sukker.

betraktninger

Hvis barnets tilstand går udiagnostisert, kan visse komplikasjoner utvikle. Vanlige komplikasjoner forbundet med sukker intoleranse inkluderer gikt, blødninger, leversvikt, hypoglykemi, kramper og død. Snakk med en ernæringsfysiolog for å utvikle en diett for barnet ditt som er fri for alle farlige sukker og balansert med essensielle næringsstoffer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com