Slik fjerner Inner Ear Fluid

July 27

Vann eller væske som kommer ned i det indre øret kan være irriterende, smertefull og kan til og med føre til en indre øre infeksjon. Enten du har vann i øret fra svømming og dykking eller bare dusjing, er det best å få det ut så fort som mulig. På den måten kan du forhåpentligvis unngå et besøk til legens kontor.

Bruksanvisning

1 Len hodet til siden at væsken er på. Trykk hånden tett inntil øret, danner en forsegling.

2 Swallow flere ganger, da dette kan føre til at ørene til "pop" og slipper væske. Bruk håndflaten som et stempel for å hjelpe trekke væske ut av det indre øret. Dette kan ta seg av problemet. Hvis ikke, gå videre til trinn tre.

3 Legg deg ned med de berørte øret vendt oppover. Bruk en bomullspinne for å plassere noen dråper alkohol i de berørte øret. Alkohol hjelper fordampe og fjerne væske. Dette selvfølgelig vil gjøre øret føles enda mer fylt med væske i et par minutter.

4 Vent 5 til 10 minutter, og legg et håndkle over øret før du setter opp og lener seg til den berørte side. La alkoholen og enhver væske som frigjøres drenerings på håndkleet.

5 Gjenta om nødvendig hver time i opptil 4 timer. Avhengig av hvor lenge væsken har vært i øret, bør dette ta seg av problemet.

Hint

  • For å hindre at dette skjer, bør du påføre noen dråper alkohol eller over-the-counter behandling Swimmers øredråper etter bading og selv dusjing.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com