Teknikker & amp; Løsninger for Rengjørings Trykksår

January 19
Teknikker & amp; Løsninger for Rengjørings Trykksår

Lengre perioder med sittende eller liggende i en posisjon ofte føre til mangel på blod flyte som utløser trykksår, også kalt trykksår eller liggesår. Symptomer på trykksår kløende hud med en rød eller blå utseende, åpne sår, eller store sår som signal skader på muskler og andre interne kroppsdeler. Riktig rengjøring og stell av trykksår er avgjørende for utvinning. Varsle legen din før du tar noen urtemedisin for å behandle sår hud.

Grunnrens Technique

Teknikker for å rense trykksår fokus på fjerning av dødt vev, som ligner en skorpe og hindrer såret evne til å helbrede. Bruk mild såpe og vann som en løsning for nyutviklede trykksår som er lukket. En saltvann, eller saltløsning, løsning som reduserer overskudd av væske og løs hud er mer effektiv for rengjøring avanserte sår som vises åpen, ifølge Mayo Clinic. Sett av tid til å skylle såret med hver daglige bandasje endring. Unngå bruk av rengjørings antiseptiske midler som jod og hydrogen peroxide som ofte skade sensitiv hud og kan forstyrre healing.

Gasbind Rengjøring og Hydroterapi

Noen trykksår bedre gjennom bruk av våte eller fuktige gasbind bandasjer som tørker etter søknad til sår. Dødt vev fester seg til gasbind og fjernes når du endrer bandasje hver dag. En daglig boblebad eller hydroterapi, kan også være nyttig som en metode for å rense trykksår og redusere vev som er døde eller forurenset, ifølge Mayo Clinic.

hydrokolloid Solution

Leger anbefaler ofte rengjøring alvorlige trykksår med en hydrokolloid bandasje består av en oppløsning gel eller skum, ifølge FamilyDoctor.org. Bandasjen, som kan forbli på huden i tre dager, former seg såret og akselererer helbredelse samt vekst av ny hud.

antibiotika

Trykksår som blir smittet krever behandling med antibiotika salve som kan inneholde sølv sulfadiazine krem, men hvis legen din bestemmer at bein eller intern vev kan bli skadet, vil du sannsynligvis trenger en resept på antibiotika. Kirurgisk behandling er nødvendig i noen tilfeller. Gult puss, hevelse og en ubehagelig lukt vanligvis følge infiserte sår. Infeksjonen har trolig spredt seg til andre deler av kroppen din hvis du lider frysninger, feber eller en rask hjerterytme, ifølge FamilyDoctor.org.

Potensielle

Spør legen din for å anbefale en smertestillende som kan redusere ubehag med å rense og fjerne dødt vev fra et trykksår. Planlegg å ta smertestillende minst 30 minutter før rengjøring for best resultat. Tegn på at en trykksår er helbredende vellykket inkludere fremkomsten av mindre fluid og en reduksjon i størrelsen av såret. Friskt vev vokser på bunnen av såret under helbredelsen, og er ofte skinnende og lyserød farge. De fleste sår begynner healing etter minst to uker med rengjøring.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com