Tips for arbeid med funksjonshemmede barn

January 25

Tips for arbeid med funksjonshemmede barn


Håndteringen av barn med handikap eller begrensninger tar mer enn bestått tanke. Handicap varierer mye og jobbe med barn med begrensninger krever en vilje til å lære om de spesielle grunner for begrensningene og måter du kan hjelpe, uten å bli altfor påtrengende eller nedverdigende. Arbeide med funksjonshemmede barn tar omsorg og følsomhet.

Ikke snakke ned

Barn med handikap og nedsatt funksjonsevne allerede avtale med en verden der de sliter. Disse barna kan bruke krykker eller rullestol og kan trenge bukseseler og annet utstyr bare for å komme seg rundt. Barn med handikap sliter med å bli sett på som "normal" som mulig innenfor sine begrensninger. Som voksne er det viktig å legge til rette for et barns behov for å bli behandlet, ikke som en person med et handikap, men som en person. Snakk med barn med handikap som du gjør med andre menneske. Ikke snakk til dem som om de er småbarn med liten forståelse eller forståelse.

Behandle kroppen med verdighet og Modesty

Funksjonshemmede barn ofte trenger hjelp med å flytte fra ett sted til et annet. De kan trenge hjelp med tannregulering og festene på apparater som gjør dem i stand til å arbeide, flytte eller skriver. Barn med nedsatt funksjonsevne kan ha behov for hjelp til å få på sko eller en frakk. Noen kan trenge hjelp med mer personlige behov. Et tips for å arbeide med funksjonshemmede barn er å alltid huske på at som trenger hjelp kan være en nødvendighet for barna, og de aksepterer det, men slik hjelp fremhever sine forskjeller fra andre barn. Behovet for hjelp kan være pinlig og lokke fram kommentarer fra andre barn. Så mye som mulig, behandle hvert barn med verdighet og bruke følsomhet som du bistå. Ikke hjelpe bare fordi det gjør ting går raskere. Respekter handikappede barn nok til å tillate dem å gjøre hva de kan gjøre på egen hånd. Ikke behandle dem som babyer.

Ta tid til å lytte

Noen funksjonshemmede barn kan finne det vanskelig å snakke eller å snakke med tydelig uttale. Det er en tendens til å ønske å hjelpe dem med tale problemer ved å prøve å gjette hva barna prøver å si. Dette kan la dem frustrert når du antar at de prøver å formidle en ting, når, faktisk, hvis du ventet, du vil innse at barna har noe annet i tankene helt. En annen tendens til voksne er å snakke ned til personer med funksjonshemninger eller snakke over hodet på noe annet "normal" person som følger dem. Ta deg tid til å få øyekontakt og fokus på hva de funksjonshemmede barna sier. Lytt nøye og ikke være raske til å hoppe inn for å avslutte en tanke. Tålmodighet er en viktig kvalitet for arbeid med funksjonshemmede barn.

Vær Inclusive

Funksjonshemmede barn er ofte utelatt av aktiviteter og sport, fordi de ikke klarer å gjøre det som kreves fysisk. Noe av det er forståelig. Ikke alt kan romme handikappede barn. Men, når en aktivitet kan bli innkvartert med en liten tanke, gjør du det. Ta med barn med nedsatt funksjonsevne i sirkelen. Gi en annen student til å jobbe som en enhet med en rullestol-bundet barnet å tillate ham fleksibilitet til å bli mer aktiv lek. Den viktigste nøkkelen i arbeidet med funksjonshemmede barn er å aldri anta at de ikke kan gjøre noe. Ofte, student eller klassekameratene kan finne måter å være inkluderende i stedet for eksklusive funksjonshemmede barn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com