Hvor mye Min Running Pace Forbedre Hvis jeg gå ned i vekt?

September 20
Hvor mye Min Running Pace Forbedre Hvis jeg gå ned i vekt?

Løping er en utmerket måte å gå ned i vekt, brenner mer kalorier per tidsenhet enn noen annen form for aerobic trening. Utover denne grunnleggende hensyn, men mange konkurrerende løpere er interessert i å vite hvor mye raskere sine løpstidene kan bli gitt en spesifisert nedgang i kroppsvekt. Selv om dette varierer fra person til person, og avhenger av en rekke faktorer, visse generelle retningslinjer gjelder.

Betydning

Et tiltak for å kjøre fitness er VO2 Max, eller den maksimale mengden av oksygen en gitt løper kan bruke per tidsenhet per enhet body mass. Mer enkelt, er det lettere en løper på et gitt kondisjon, jo høyere hennes VO2 Max og - i hvert fall i teorien - jo raskere hun vil være. Ikke alle "overskytende" vekt, men er skapt like; fett, for eksempel, er bare dødvekt, mens muskel, i det minste til et punkt, kan bidra til utvikling i avstand kjører til tross for sin høye tetthet.

effekter

Estimater vedrørende den nøyaktige effekten av en gitt vekttap på å kjøre tempo variere. Årige trener Frank Horwill melder at den ideelle vekten for en seks-fot-høy mannlige maratonløper er 151 lbs, eller 15 prosent under median; i gjennomsnitt, en rekke av verdens-rekord innehavere spissen skalaene på nærmere enn 10 prosent under gjennomsnittet. Mens distanseløpere utvilsomt gi bedre resultater på vekter betydelig under gjennomsnittet, er det helt klart grenser for hvor mye vekttap er gunstig eller sunn generelt.

betraktninger

Hvis du allerede har pågått i flere måneder eller år, og har funnet ut at vekten din har flatet ut på et tall høyere enn du tror å være ideell for ytelse, hvordan du går om Shedding pounds? Svaret må være: Gjennom en kombinasjon av å spise færre kalorier og trene mer. Noen løpere finner at økt sin ukentlige kjørelengde bringer vekten ned og har den ekstra fordelen av å forbedre kondisjon uavhengig av hverandre, mens andre oppdager at paring mat som fett og alkoholholdige drikkevarer har en slankende effekt.

fordeler

Så hvor mye kan du forvente å dra nytte av å være lettere? Joe Henderson, forfatter av en rekke bøker om løping, har dette å tilby: "Tapet av en enkelt pund betyr ikke mye for en enkelt mil, men effekten multipliserer pent ti pounds tilsvarer 20 sekunder per mil, som vokser til. en liten pluss i en 5K, mer enn to minutter i en 10K, nesten 4,5 minutter i en halvmaraton og nesten ni minutter i en maraton. "

Advarsel

Mens den typiske amerikanske kan være ute av form og til en tyngre enn medisinsk tilrådelig vekt, konkurransedyktige løpere er en psykologisk og fysisk rase seg imellom og er beryktet for å prøve å gjøre for mye av en god ting. Mange vellykkede løpere har blitt offer for den fellen å tenke at bare noen få ekstra tapte pounds vil katapult dem til et nytt ytelsesnivå. Mange utvikler outright spiseforstyrrelser, mens selv de som ikke ofte lider av ulike personskader og sykdommer, erfaring fruktbarhetsproblemer, eller i det minste bli tregere i stedet for raskere.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com