HLR Technique til Open Airways

June 17

Hjerte-lunge-redning, eller HLR, kan være en uvurderlig livreddende teknikken. Det fjerner luftveiene og tvinger hjertet til å pumpe blod gjennom kroppen til en redningsmannskapene kan komme til å ta over. Du kan lære HLR teknikker fra din lokale Røde Kors eller på et svømmebasseng, fordi livvakter utføre disse teknikkene for å redde mennesker fra å drukne. Lære å utføre HLR kan gjøre det mulig å redde et liv.

Åpne Airway

Ifølge ACEP (American College of Emergency Physicians) Foundation, HLR består av tre hovedtrinn: Åpne luftveiene, ved hjelp av kunstig åndedrett og utfører brystkompresjoner og redning puste. Luftveiene må være åpen for kunstig åndedrett eller hjertekompresjon for å ha positiv effekt. For å fjerne luftveiene, rulle den personen på ryggen, vipp haken og trykk ned på pannen. Nå kan du utføre redning puste å gi oksygen til lungene. Ikke vipp hodet hvis en nakke eller rygg skade har oppstått, fordi du kan risikere å drepe ham. Haken lift kan fortsatt gjennomføres. Hvis luftveiene fortsatt ikke blir åpnet, kan du prøve å vippe hodet i en langsom og skånsom måte til luftveiene ikke lenger blokkert.

Rescue Breathing

Lytt og se etter tegn på pusten. Lytt etter normal pust i en sunn voksen ved å plassere det ene øret til munnen og nesen og ser på henne brystet for stigende og fallende bevegelser. Hvis du har til å utføre HLR på et barn eller spedbarn, lytte til noen puste. Hvis du ikke merke noen puste, sette hælen på hånden på haken for å holde luftveiene åpne. Knip nesen lukket og puste to ganger inn i munnen hennes. Pause mellom åndedrag for å se om hun svarer til hjelp. Hvis du utfører redning puste riktig, bør brystet stige og falle.

brystkompresjoner

Kunstig åndedrett blir oksygen inn i lungene. Brystkompresjoner tvinge hjertet til å sirkulere at oksygen gjennom kroppen. Umiddelbart etter å gjøre redning puste, plasserer hælen av hånden din på hans sternum og forsterke den med den andre hånden. Trykk direkte ned på sternum 30 ganger, og deretter gi to innblåsninger og gjenta brystkompresjon. Gjør dette raskt nok til å gi 100 kompresjoner i ett minutt for å simulere hjertefrekvens. Fortsett til hjelpen kommer, helt til HLR trer i kraft, eller til du har brukt opp selv. Ikke stopp under noen omstendigheter med mindre du er ute av stand til å fortsette.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com